Dark metal -sooloprojekti Brazen Forgery julkaisi uuden singlen “The Antimatter”

Kappale jatkaa debyyttialbumin kylmemmässä päädyssä

Kuva: Brazen Forgery
MAINOS:

Tiedote 10.11.2023

Dark metal -sooloprojekti Brazen Forgery julkaisi uuden digisinglen 10.11.2023.  ‘The Antimatter’ -nimeä kantava kappale kertoo vastavoimien vääjäämättömästä törmäyskurssille ajautumisesta ja siitä johtuvasta kaiken tuhoutumisesta.

“Koska kaikki kuitenkin tuhoutuu eikä mitään ole tehtävissä, biisi on viimeinen veisu jonka rallatuksen tahdissa voi astella kohti pohjaa ilman huolta huomisesta. Oli sitten kyse ydinsodasta tai pikkujouluja seuraavan aamun inhorealismista”, tuumii projektin anonyymi taiteellinen johtaja.

Musiikillisesti neljä ja puoliminuuttinen kolmijakoinen, suoraviivainen mutta melodinen jyystö nyökkäilee olemassaolonsa koko voimalla 90-luvun lopun pohjoisen metallin suuntaan. Kitaroiden, basson ja rumpujen lisäksi raitaa kannattelee sinfoniset äänimaisemat sekä kuoro/stemmasovitusten tukema kuiva kähinä.

Brazen Forgery on Turun seudulla vaikuttava dark metal -sooloprojekti, joka yhdistelee eri metallin genrejä niiden rajoista suuremmin välittämättä, painottuen jonnekin doomin, melodisen deathin, blackin ja goottimetallin reunamille. Projekti on 100% luojansa soolotuotantoa sävellyksistä kustantamiseen asti. Projektin nimeä kantava debyyttialbumi ilmestyi tammikuussa 2023, jolloin se sai osakseen muutamia erittäin lupaavia arvosteluita.

Kuuntele biisi: 

Linkit:


Lähde ja kuva: Brazen Forgery