Fearout julkaisi “Langalla”-sarjan innoittamana “Hey Stringer, Where’s Wallace?” -singlen ja musiikkivideon

Uusi EP Resistenza julkaistaan toukokuussa.

Promokuva Justus Latvala & Suvi Laaninen
MAINOS:Tiedote 1.3.2023

Helsinkiläinen Fearout julkaisee jatkoa debyyttialbumilleen ’Resistenza’-EP:n muodossa joka julkaistaan 5.5.2023 Inverse Recordsin kautta. EP vie bändin ilmaisua tällä kertaa hieman punkimpaan suuntaan, mutta Fearout yhdistelee punkin lisäksi biiseissään rosoista rockmetallia stoner-vaikutteisiin. Bändi julkaisi tänään ensimmäisen singlensä ja musiikkivideonsa tulevalta albumilta ja se kantaa nimeä Hey Stringer, Where’s Wallace?
Hey Stringer, Where’s Wallace? -biisi syntyi just ennen Bleedthrough-debyyttialbumin äänityksiä, mutta ei ehtinyt kuitenkaan mukaan sille levylle. Tätä ollaan itse asiassa keikoillakin jo vedetty. Tää on itseasiassa aika positiivinen soundimaailmaltaan ja tunnelmaltaan, mikä on meille vähän harvinaisempaa. Metallisempi riffittely ja punk paiskaa kivasti käpälää. Teksteissä kumarretaan syvään maailman parhaan tv-sarjan The Wire -sarjan stoorille ja hahmoille. Sellainen hauska anekdootti, että mä kovana The Wire -fanina aikanaan ehdotin meidän bändimme nimeksi Stringer Bell, kertoo laulaja Justus.

Kuuntele Hey Stringer, Where’s Wallace? single suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/fearout-stringer

Fearout – Resistenza
1. Hey Stringer, Where’s Wallace?
2. The End of the World
3. One Bullet (to Fix It All)
4. Hanoi Rocks
5. Altogether
6. What’s the Matter With You
7. Seattle Suicide Pact
Tuotanto: Fearout
Äänitys: Fearout & Seppo Nummela
Miksaus: Seppo Nummela
Masterointi: Joni Borodavkin
Fearout:
Justus Latvala – laulu & kitara
Arg Kinnunen – kitara & taustalaulu
Topi Lajunen – rummut & taustalaulu
Minttu Minkkinen – basso & taustalaulu

Lähde: Inverse
Promokuva Justus Latvala & Suvi Laaninen

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.