BloodBlind julkaisi grooverallin ”Empty Eyes” videon kera

Kuva: Tommi Kokko
MAINOS:Tiedote 12.4.2024

Helsinkiläinen BloodBlind on julkaissut uudet singlen ”Empty Eyes” joka jatkaa edellisen ”Nightmare Cult” kappaleen jalanjäljissä. Periksiantamattomalla draivilla kulkeva thrash-groove kappale ”Empty Eyes” tarjoaa jotain uutta yhtyeeltä. Kyseinen kappale on selkeästi ehtaa BloodBlindia, mutta uudella melodisemmalla otteella.

”Empty Eyes” on nyt kuunneltavissa suoratoistopalveluissa ja julkaisun yhteydessä kappaleelta on nähtävissä musiikkivideo.

Nauhoitus & Miksaus: Samuel Immonen (Salpaus studiot)
Masterointi: Lawrence Mackrory (Rorysound Studios)
Videotuontanto, -kuvaus, -editointi: Alexander Bennett & Tommi Kokko
Ohjaus: Tommi Kokko
VFX/Valot/Värit: Tommi Kokko

Videolla nähdään kuvitettuna sanoituksien tarinaa, jonka taustalla solistin Tommi Kokon kamppailua unihalvauksen kanssa:

“Empty Eyesin sanoitukset syntyivät erittäin nopeasti yksi ilta koiralenkillä. Olin tuohon aikaan kärsinyt pitkästä unihalvausputkesta ja olin täysin uupunut kun jokainen aamu herännyt paniikin vallassa. Ajatukset tietenkin pyörivät tässä maailmassa ja siinä mitä kohtausten aikana koki.. taikka näki. Videolla onnistuimme täydellisesti kuvaamaan tätä tunnetilaa. Kaikki on hämäränpeitossa ja silmäkulmasta löytää varjohahmoja jotka lähestyvät. Heh, ehkä tämä tosiaan onkin synkin video mitä koskaan ollaan tehty.”

Yhtyeen linkit:

Lähde: BloodBlind