Marianas Restin levy ulkona – nyt julki marttyyreille omistettu single ja video “Light Reveals Our Wounds”

Kuva: Miikka Järvinen
MAINOS:Tiedote 25.3.2023

Kotkalainen Marianas Rest julkaisi perjantaina 24.3. neljännen pitkäsoittonsa. Napalm Recordsin kautta ilmestynyt “Auer” on yhtyeen monipuolisin albumi ja juhlistaa samalla bändin 10-vuotista uraa. Levyltä on jo aiemmin julkaistu singlet “Diseased” sekä “Sirens”, jolla vieraili My Dying Briden Aaron Stainthorpe. Nyt albumilta lohkaistava kolmas single “Light Reveals Our Wounds” on kunnianosoitus kaikille niille, joilla on voimaa marssia kohti taivaanrannassa siintävää myrskyä.

Spotify: https://open.spotify.com/track/5VeFZnmaZeINt2I92in4GU

“Maailma tarvitsee marttyyreita. Tämä kappale on omistettu niille, jotka yrittävät kääntää ihmiskunnan suuntaa kohti parempaa tietäen, että joutuvat maksamaan tästä karmaisevan hinnan. Kappaleen idea oli kierrättää yksinkertaista melodista teemaa koko mittansa ajan. Se toistuu ja muuttaa muotoaan, mutta ei koskaan poistu. Kuten kipeät muistot ja pahat unet”, Jaakko Mäntymaa kuvailee.

“Light Reveals Our Wounds oli viimeinen uudelle albumille valmistunut kappale. Rakenteellisesti se on aika perinteinen, simppelin koukun sisältävä sävellys. Mutta jos sitä kuuntelee tarkemmin, huomaa pinnan alla tapahtuvan monenlaista. En esimerkiksi muista yhtään Marianas Rest -kappaletta, jossa soisi useampi bassoraita samaan aikaan”, Niko Lindman jatkaa.

“Auer tulee olemaan musiikillisesti meidän toistaiseksi monipuolisin levymme. Levy kertoo tarinaa valon ja varjon loputtomasta tanssista. Ihmiskunta toistaa virheitään, mutta kaaoksen keskeltäkin löytyy kauneutta”, yhtyeen laulaja Jaakko Mäntymaa kommentoi.

“Rikoimme biisien perinteiset kaavat ja lisäsimme hieman puhtaita lauluja. Musiikin syvin ydin ei ole kuitenkaan juuri muuttunut, sillä albumi jatkaa jo aiemmilta levyiltä tutulla teemalla ‘kyllä tunnelin päässä valoa on… ehkä'”, basisti Niko Lindman toteaa.

Kuuntele/tilaa albumi linkistä: https://lnk.to/MarianasRest-Auer

Marianas Restin tulevat keikat:
7.4. Kuudes linja, Helsinki w/ I Am Your God
8.4. Yo-talo, Tampere w/ I Am Your God, Voidfallen
20.-22.7. John Smith Rock Festival, Laukaa

1. Auer
2. Diseased
3. Light Reveals Our Wounds
4. White Cradle
5. The Ground Still Burns
6. Fear Travel Fast
7. The Hanging Blade
8. Sirens

https://www.facebook.com/marianasrestofficial
https://www.instagram.com/marianasrestofficial/
https://www.marianasrest.com/
https://www.tiktok.com/@marianasrestofficial


Kuva: Miikka Järvinen
Lähde: Ginger Vine Management & PR