Ruaste julkaisee “Laatuaikaa” minilevyn – musiikkivideo “Taas mennään!” katsottavissa

RUASTE - Laatuaikaa 1. Taas mennään! 2. Lottovoitto 3. Nostalgiaa 4. Äijien tsätti 5. Peyton Place 6. Plektran pumpuliset eläkepäivät 7. Taas mennään! (Live) 8. Ongelma (Live) 9. Nuottiöljyy (Live) 10. Elokuvasankarit (Live) 11. Hervantaan (Live)

Tiedote 1.3.2023

Kotimainen punk-yhtye Ruaste julkaisee 10.3.2023  “Laatuaikaa”-minilevyn, jossa on mukana kuusi uutta ja viisi livekappaletta.

“Mulla oli ollut jo pitkään mielessä, että olis varmaan tosi hauskaa käydä äänittämässä musaa jossain muualla kun studiossa/reenikämpällä, esim. mökillä. Siitä se idea sitten lähti!” kertoo bändin perustajajäsen Janne Juutinen.
“Mielestäni saatiin juuri se oikea fiilis taltioitua tälle äänitteelle niin mökki- kuin livebiisien osalta. Näin rentoa ja hauskaa puuhastelua täytyy ehdottomasti tehdä lisää jossain kohtaa!”
Katso musiikkivideo “Taas mennään!”:
Yhtye:
Niko – Laulu
Janne – Kitara, laulu
Matti – Kitara
Artsi – Basso
Vorssi – Rummut
Levyjulkkarikeikka 17.3. Pigs and chicks, Tampere w/ Koodinimi käkikello

Lähde: Ruaste

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.