Eva Under Fire julkaisi coverin Black Sabbathin “War Pigs” -klassikosta

Promokuva: Jeremy Saffer

Tiedote 14.4.2023

Viime vuonna julkaistun Love, Drugs & Misery -debyyttialbuminsa jälkeen hurjassa nousukiidossa elänyt Eva Under Fire tarjoilee nyt varsinaisen herkkupalan heavy metalin ystäville. Journeyn Separate Ways -coverillaan myös suomalaiset radioaallot vallannut yhtye laittoi tällä kertaa uusiksi Black Sabbathin klassikkokappaleen War Pigs.

Eva Under Firen War Pigs -version kruunaa laulaja Eva Marien lämpimän rosoinen soundi, jonka pohjaksi yhtye on luonut alkuperäistä kunnioittavan, mutta hienosti modernisoidun sovituksen.

”Tämä coveri on tribuuttimme jälleen yhdelle legendalle, joka on inspiroinut meitä valtavasti. Nuoruudessani lauloin mukana Black Sabbathia vanhempieni pakun takapenkillä matkalla kouluun, ja myöhemmin tietysti myös OzzFest on tullut hyvin tutuksi.

On hurjaa, kuinka tämä kappale on edelleen todella relevantti. Surullista totuutta tämän maailman vallanhimoisista voimista kertovat sanoitukset ovat ajankohtaisia vielä tänäkin päivänä. Haluan kiittää Ozzy Osbornea sekä Black Sabbathia erityisesti tästä kappaleesta. Vielä sukupolvien jälkeenkin tämä biisi saa tuntemaan, että meitä kuullaan”, Eva Marie kertoo.

Kotimantereellaan kovaksi live-esiintyjäksi keitetty yhtye on kiertänyt muun muassa Asking Alexandrian sekä NOTHING MOREn kanssa. War Pigs -singlen julkaisun myötä Eva Under Fire aloittaa tänään ensimmäisen Euroopan kiertueensa Skilletin kiertuekaravaanissa. Suomeen asti kiertue ei valitettavasti saavu.

Kappaleesta diggaili myös itse Geezer Butler, joka jakoi biisin Twitter-tilillään:

Skillet Day Of Destiny -tour w/ Special Guest Eva Under Fire

14 Apr Manchester – Academy Manchester, United Kingdom
15 Apr O2 Forum Kentish Town – London, United Kingdom
18 Apr Palais 12 – Bruxelles, Belgium
19 Apr Rockhal – Esch-sur-alzette, Luxembourg
20 Apr Capitol Hannover – Hanover, Germany
22 Apr Columbiahalle – Berlin, Germany
24 Apr Docks – Hamburg, Germany
25 Apr Stagebox – København, Denmark
27 Apr Arena COS Torwar – Warszawa, Poland
28 Apr Arena Gliwice – Gliwice, Poland
30 Apr Palladium Cologne – Cologne, Germany
02 May TONHALLE – Munich, Germany
03 May Halle 622 – Zürich, Switzerland
04 May Kulturzentrum Schlachthof – Wiesbaden, Germany
06 May Forum Karlín – Karlín, Czechia
07 May Gasometer – Wien, Austria
08 May Barba Negra – Budapest, Hungary
10 May Alcatraz – Milan, Italy
11 May LKA Longhorn – Stuttgart, Germany
13 May Salle Pleyel – Paris, France
14 May O13 – Tilburg, Netherlands

EVA UNDER FIRE | INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Promokuva: Jeremy Saffer

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.