Modernia death metalia soittavalta Eartheria:lta uutta musiikkia “Glass Coffin” -singlen ja videon muodossa

Kuva: Sami Teeri Photography
MAINOS:Tiedote 6.6.2024

Eartheria on Porissa vuoden 2014 alkupuolella perustettu modernia death metalia soittava yhtye, jonka omaleimaisen soundin keskiössä ovat tiukat ja paikoitellen tekniset kitarariffit sekä niihin yhdistetyt tarttuvat melodiat, massiiviset kertosäkeet ja tunnelmalliset kohdat. Eartheria on julkaissut kaksi omakustannetta, joista viimeisin “Awaken The Sun” (2018) keräsi eri metallimedioissa ylistäviä arvioita nimenomaan yhtyeelle ominaisesta soundista. Lokakuussa 2024 Eartheria julkaisee odotetun seuraavan albuminsa “Accursed In Sleep”. Nyt Eartheria on julkaissut tulevan albuminsa ensimmäisen singlen: “Glass Coffin”.

“Accursed In Sleep” -albumin ensimmäinen single ja avausraita “Glass Coffin” on pahaenteisen sekä hitaasti rakentuvan intron jälkeen nopeaa modernin death metalin paahtoa, johon Eartheria yhdistää kappaleen edetessä taidokkaasti myös mieleenpainuvia melodisia kohtia. “Glass Coffin” julkaistaan musiikkivideon kanssa, joka on toteutettu yhteistyössä Mixa Oy:n ja Video Match Productionsin kanssa. Videon on editoinut Visuals From The Northin Tommi Kangaskortet.

Singletaiteen on tehnyt brittiläinen kuvataiteilija Jon Pedley, joka vastaa kaikesta “Accursed In Sleep” -albumin kuvallisesta annista.

“Glass Coffin” -singlen, videon sekä “Accursed In Sleep” -albumin julkaisusta vastaa ulvilalainen pienlevy-yhtiö, agentuuri sekä tapahtumatuottaja Meara Music.

1. Glass Coffin
Kansitaide: Jon Pedley

Kokoonpano
Juha-Pekka Leino – Kitara & Laulu
Lauri Unkila – Kitara & Taustalaulu
Topi Unkila – Basso & Taustalaulu

https://www.facebook.com/eartheriaband
https://www.instagram.com/eartheriaband
https://open.spotify.com/artist/1HE91Rnbc1N0RRkpaTlVuT


Kuva: Sami Teeri Photography
Lähde: Meara Music