Till Lindemann Suomeen joulukuussa

Tiedote 26.4.2023

Rammsteinin vokalistina ja industrial metal -pioneerina tunnettu TILL LINDEMANN saapuu Suomeen laajan Euroopan-kiertueensa saattelemana. Helsinki on valikoitunut TILL LINDEMANN 24 konserttia kattavan kiertuekalenteriin nyt julkaistavien 13 kaupungin joukkoon ja karismaattinen saksalaisartisti esiintyy Helsingin Jäähallissa sunnuntaina 3. joulukuuta. Rajoja rikkovista ja äärimmäisen näyttävistä show´staan tunnetun TILL LINDEMANNIN keikan lipunmyynti käynnistyy Lippu.fi:ssa tiistaina 2. toukokuuta klo 13.

Monilahjakas muusikko TILL LINDEMANN nauttii ilmiömäistä suosiota kautta maailman. Vaikuttavat ja voimakkat sanoitukset yhdistettynä järistyttäväään live-energiaan takaavat unohtumattoman kokemuksen, joka tuntuu kuin olisi tulivuorenpurkauksen keskipisteessä Lindemannin laulaessa ”F & M” -menestysalbumin ”Steh auf!” -hittiään. Kiertueella on luvassa enemmän metallia, uusia ja vanhoja kappaleita, videoita, erikoistehosteita rockin parhaisiin keulahahmoihin lukeutuvan TILL LINDEMANNIN esittämänä.

Keikan lämppäreinä nähdään yhdysvaltalainen synthpop-yhtye Aesthetic Perfection sekä portugalilainen gothrock-yhtye Phantom Vision.

TILL LINDEMANN (DE)
+ Aesthetic Perfection (US) ja Phantom Vision (PT)
Su 3.12.2023 Helsinki, Jäähalli

LIPUT
Myyntiin Lippu.fi:ssa tiistaina 2.5. klo 13 alkaen
– Ennakkoliput 65 EUR / 69 EUR / 79 EUR / 99 EUR (+ mahd. toimituskulut alk. 1,50 EUR)

Ikäraja K-18
Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

www.lindemannworld.com
www.helsinginjaahalli.fi
www.fullsteam.fiLähde: Fullsteam Agency

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.