Notio julkaisi tulevan kakkosalbuminsa raskaimman kappaleen “Curtain of Ignorance”

Promokuva: Teppo Ristola Photography
MAINOS:Tiedote 13.12.2023

Progressiivista ja melodista metallia soittava Notio julkaisee tulevan kakkosalbuminsa Worldview Inverse Recordsin kautta 8.3.2024. Albumin toinen sinkku Curtain of Ignorance puolestaan julkaistiin tänään ja se on kuultavissa täällä: https://push.fm/fl/notio-curtain 

Albert Olli kommentoi: 
“Tämä on levyn raskain kappale. Se on myös raskain tähän mennessä kirjoittamani kappale. Kertosäkeestä tuli melko massiivinen. Kaiken kaikkiaan tämä oli levyn haastavin kappale. Siitä huolimatta se päätyi toiseksi singleksi. Lyyrisesti tämä kappale kertoo oman kuolevaisuuden hyväksymisestä.”

Notio on Albert Ollin perustama sooloprojekti Heinolassa vuonna 2015. Musiikki yhdistelee elementtejä melodisesta metallista ja vaihtoehtometallista sekoitettuna progressiivisiin kappalerakenteisiin, luoden ainutlaatuisen kuuntelukokemuksen.

Notio:n ensimmäinen julkaisu The Real Reason EP julkaistiin 11. tammikuuta 2016. Projektin seuraava julkaisu Alive Again MCD julkaistiin 21. huhtikuuta 2017, ja se sai hyvät arvostelut suomalaisessa musiikkimediassa.

Debyyttialbumi Lucid Dreams For Sale julkaistiin 31. toukokuuta 2019. Lucid Dreams For Sale on konseptialbumi, jonka tarina pyörii dystooppisen yhteiskunnan ympärillä, jossa vapaus ja ihmisarvo voidaan saavuttaa vain henkilökohtaisella menestyksellä. Debyyttialbumi sai laajaa huomiota suomalaisessa musiikkimediassa.

Erittäin odotettu toinen albumi Worldview on määrä julkaista vuonna 2024. Albumin julkaisee Inverse Records.

CD: ennakkomyynti: https://bit.ly/notio-cd 

KUUNTELE ensimmäinen single Solipsism: https://push.fm/fl/notio-solipsism 

Kokoonpano:
Albert Olli – laulu, kitara, basso, rummut

Linkit:
https://www.facebook.com/NotioProject
https://www.instagram.com/notioproject
https://notio.bandcamp.com


Lähde: Inverse Records
Kuva: Teppo Ristola