Tamperelainen metalliyhtye Diskreator julkaisi uuden kappaleen

Kuva: Roope Jääskeläinen

Tiedote 8.6.2023

Itsenäisesti toimiva Diskreator julkaisi 31.5.2023 uuden kappaleensa, joka kantaa nimeä ”Jälkeenjäänyt sivilisaatio”. Kappale on on tyyliltään hidasta death metallia koristeltuna melodisella taustalaululla, ja se kritisoi ihmiskuntaa itsensä tuhoon ajamisesta. Fiktiolla ja yhteiskuntakritiikillä tasapainottelevat sanat ehdottavatkin ihmislajin saapuneen maapallolle alun perin vieraan lajin tuomana. Tapa, jolla ihmiset ovat kohdelleet planeettaansa ja toisiaan, on johtanut siihen, etteivät muut lajit ulkoavaruudessa tahdo olla kanssamme missään tekemisissä. Luojamme eivät koskaan tule jakamaan tietojaan ja teknologiaansa kanssamme. Vaan tulemme kuolemaan tälle pallolle itse aiheuttamaamme sotkuun.

Jälkeenjäänyt sivilisaatio on kuunneltavissa kaikissa suoratoistopalveluissa, mm. Spotifyssa: https://open.spotify.com/album/615ovYRsudhCNLtaeY74G3

1. Jälkeenjäänyt sivilisaatio
Kansitaide: Ilari Airikka

Tampereelta ponnistavan Diskreatorin musiikissa kuullaan suomenkielisen death metallin
elementtejä melodisella ja progressiivisella otteella. Yhtye on perustettu vuonna 2016 ja se on julkaissut kaksi EP:tä, muutaman singlen ja yhden kokopitkän. Kesällä 2022 Diskreator suoritti ensimmäisen festivaaliesiintymisensä Nummirockissa.

Diskreator on:
Samuel Häkkinen – Laulu/Basso
Ilari Airikka – Laulu/Kitara
Nicolas Karijoki – Kitara
Teemu Sirviö – Rummut

https://www.facebook.com/diskreatorband
https://www.instagram.com/diskreatorband/
https://www.tiktok.com/@diskreator_band


Kuva: Roope Jääskeläinen
Lähde: Diskreator

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.