I Revolt julkaisi uuden kappaleen “Smack Me”

Tiedote 25.5.2023

I Revolt julkaisi uuden kappaleen “Smack Me”. “I Revolt on kovassa nosteessa oleva nuori bändi, joka on ehtinyt keikkailla jo paljon ympäri Suomea ja hieman ulkomaillakin. I Revolt on kerännyt paljon huomiota suoraviivaisella, riffipainotteisella, groove metallista ja thrash metallista ammentavalla turpaanvetotyylillään. I Revolt on keikkailut monen isomman luokan bändin kanssa kuten mm. Unearth, Omnium gatherum, Medeia, Rytmihäiriö, Profane omen ja Brymir. Bändillä on myös takana muutamia festivaali keikkoja kuten esiintyminen Tuska festivaaleilla ja Saarihelvetissä.
“Kyseinen biisi edustaa kaikkea mitä I Revolt on. Tiukkaa riffiä, groovea, punkahtava kertosäe ja muutenkin mukaansa tempaava meininki, mikä pistää
varmasti päät heilumaan alusta loppuun. Biisi onkin jo kuulunut muutamalla keikalla settilistaan ja yleisön vastaanotto on ollut todella positiivista.”
Biisi on esimakua tulevalta viiden biisin ep:ltä, jolle ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Lähde: I Revolt

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.