Kanadalainen Imonolith ensimmäistä kertaa Suomeen

Kuva: Erich Saide

Tiedote 30.3.2022

Kanadalainen Imonolith ensimmäistä kertaa Suomeen. Yhtyeessä vaikuttaa ansioituneita muusikoita Devin Townsendin bändistä.
Tulossa on uusi albumi ja uusi päivä ensimmäiselle keikalle Suomessa. Imonolith jytää Helsingin On the Rocksissa sunnuntaina 26. helmikuuta 2023. Ennen sitä yhtye ehtii julkaista toisen pitkäsoittonsa. Progressions-kiekko on kaupoissa jo 20. toukokuuta 2022.

Imonolith sai alkunsa helmikuussa 2018, kun Devin Townsendin yhtyeen rumpali Ryan “RVP” Van Poederooyen ja kitaristi Brian “Beav” Waddell halusivat herättää yhteiset biisinsä eloon.

Uuteen bändiin pyydettiin Threat Signalin keulasta tuttu laulaja Jon Howard, Methods of Mayhem -kitaristi Kai Huppunen ja Ecoline Crushissa soittanut basisti Scott Whalen. Viiden kokeneen, mutta yhä nälkäisen miehen Imonolith oli valmis iskemään oman leimansa moderniin metalliin.

Imonolith on rankka ja säröinen, mutta ryhmä ei pelkää koukkuja ja rullaavuutta. Yhtyeen maaliskuussa 2020 ilmestynyt debyyttialbumi State of Being on vahva kokonaisuus, mutta vallitseva maailmanaika on hidastanut Imonolithin lupaavaa rytinää kohti maailman hevieliittiä: globaalin kiertueen sijaan kanadalaisyhtye on julkaissut nipun soittovideoita levynsä biiseistä otsikolla Quarantine Sessions.

Imonolithin ensimmäisen keikan Suomessa piti soida joulukuussa 2021, mutta kirottu kulkutauti puuttui silloin tilanteeseen. Nyt esiintymiselle on uusi päivämäärä: 26.2.2023. Ennen illan pääesiintyjää taitonsa näyttää nälkäinen, monikansallinen metallisti Ascend the Hollow.
Nem Agency Presents: Progressions Tour 2023
Imonolith (CAN), Ascend the Hollow (GER/NED/IE)
su 26.2.2023 Helsinki, On the Rocks

Liput alk. 19,50 e (Tiketti)
20 e ovelta

Edellisen päivämäärän pääsyliput toimivat sellaisinaan uutena päivänä.
Jos uusi päivä ei sovi, vieraile täällä 31.5.2022 mennessä:

Lähde: Nem Agency
Kuva: Erich Saide
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.