Tunnelmallista progressiivista metallimusiikkia soittava Alase julkaisi uuden singlen “Clear Sky Is Not a Curse”

Promokuva: Nina Nyberg
MAINOS:Tiedote 18.1.2023

Tunnelmallista progressiivista metallimusiikkia soittava Alase on julkaisemassa toista studioalbumiaan “A Matter of Time”. Albumi ilmestyy kauppoihin 14.4.2023 ja sen julkaisusta vastaa Inverse Records. Tänään puolestaan suoratoistopalveluihin ilmestyi uusi single “Clear Sky Is Not a Curse”, josta tehtiin myös näyttävä musiikkivideo.

Katso/kuuntele Clear Sky Is Not a Curse single: https://push.fm/fl/alase-clear

Kitaristi Janne Lunnas kommentoi:

Valitsimme Clear Sky Is Not a Cursen albumin ensimmäiseksi singleksi, koska kappale on melko suoraviivainen, mutta silti progressiivinen. Tämä biisi syntyi, kun toinen kitaristimme Mikko lähetti minulle intron puhtaat kitararaidat ja aloin rakentaa niiden päälle muita elementtejä. Kappale on täynnä koukkuja ja se edustaa hyvin albumin monia musiikillisia elementtejä. Jälleen kerran sanoittajamme Ninni Swan onnistui kuvaamaan tekstissään hauraita tunteita, joihin moni voi samaistua. Laulaja Juha Tretjakov lauloi lähes kaikki levyn kappaleet ja hänen äänensä sopii täydellisesti myös Clear Sky Is Not a Curseen.

Jos minun pitäisi verrata tätä kappaletta muihin bändeihin, mielestäni tässä liikutaan tyylillisesti melko samassa maastossa Katatonian ja VOLA:n kanssa, koska ne yhdistävät kauniita tunnelmallisia elementtejä murskaavan raskaisiin rumpuihin ja riffeihin.

Aarni Visuals kuvasi Clear Sky Is Not a Curse -musiikkivideon, ja mielestäni he onnistuivat siinä hienosti. Video sopii hyvin kappaleen tunnelmaan.

Albumin ennakkotilaus käynnistyi Inverse Storessa.

Albumin kappalelista:
1. Understanding the Waves
2. Clear Sky Is Not a Curse
3. Fate’s Intervention
4. Unburden
5. Life Ahead
6. The Source
7. Out of Place
8. Feeling Free
9. Ajan kysymys
Albumin kansi Ninni Swan & Teemu Liekkala

Kokoonpano:
Kitarat: Janne Lunnas
Kitarat: Mikko Häkälä
Basso: Ari Miettinen
Rummut: Ville Aatsinki
Sanoitukset: Ninni Swan

Linkit:
http://www.alaseband.com
https://www.facebook.com/alaseband
https://www.instagram.com/alaseband
https://www.youtube.com/alaseband
https://spoti.fi/2YYPrkj
https://alase.bandcamp.com
alaseband@gmail.com


Lähde: Inverse
Promokuva: Nina Nyberg

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.