Saving Jack julkaisi musiikkivideon ja uuden EP:n “Live Your Life”

kuvakaappaus
MAINOS:Tiedote 17.2.2023

Vuonna 2020 kolmen kaveruksen perustama Saving Jack on erikoinen trio, onhan alun perin akustisessta projektista alkaneesta sähköisessä bändissä nykyisin seitsemän jäsentä – lähti niin sanotusti lapasesta. Vahvasti itsensä Tikkurilan omaan rock-genreen eli “Tiksi-rockiin” identifioiva yhtye julkaisi Live Your Life -EP:nsä, jolla kuuluvat vaikutteet niin Irlannista kuin rapakon takaakin.

“Tässä porukassa on hauska sekoitelma erilaisen taustan omaavia muusikoita lähtien klassisen taustan osaajista aina itseopiskelleisiin autotallirokkareihin”, Jaakko Tanninen kertoo ja kertoo tästä hyvänä esimerkkinä rumpali Ossi Jaalan, joka tuli tutuksi @Junkmaiil-rap-yhtyeestä 2000-luvun alussa.

Sekä vuoden 2021 FREE-esikois-EP:llä että uudella Live Your Life -EP:llä tuottajana hääri legendaarinen Hannu Leiden ja äänittäjänä toimi Eero Kaukomies. Sonic Pump Studiosilla äänitetyn EP:n nimibiisiin tehtiin myös riemukas Ville Juurikkalan ohjaama video, jonka voi nyt katsastaa täältä.

“Ville on oman kylän poikia hänkin. Jälki oli maailmanmiehen osaamisen tasoista!”, bändi toteaa tyytyväisenä.

Life Your Life -single pohjautuu Jaakon keskusteluun tyttärensä kanssa. Syvällisessä keskustelussa käsiteltiin aiheita, joista ei oltu koskaan aiemmin puhuttu, ja sanat biisiin syntyivät siltä istumalta. Nykyinen iloluontoinen irkkuhenkinen biisi syntyi tyyppillisesti vahingossa.

“Kuten monesti parhaiden biisien kohdalla, homma alkoi treeneissä hieman vitsinä kaikkine haitareineen, mutta aloimme tajuta, että kyseessä on aika tarttuva ralli. Ja totta tosiaan – se oli meidän ekan keikan ylivoimaisesti suosituin biisi”, Tanninen kertoo ja lisää levyversion haitareiden olevan Jiri Kurosen käsialaa.

Näe Saving Jack livenä seuraavan kerran kotikonnuillaan Tikkurilan Old Storyssä 17. maaliskuuta. Lisätiedot tapahtumasta täältä.
FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY | WEBSITE

Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.