Kuoleman Gallerian “Sieluvaras”-single kiteyttää tulevan levyn tarinan

Kuva: Susanna Raitamaa
MAINOS:Tiedote 1.3.2023

Kuoleman Galleria julkaisee neljännen albuminsa “Pedon synty” maaliskuun 24. päivä. Nyt levyltä on ilmestynyt sen kolmas ja viimeinen videoksikin tehty single nimeltään “Sieluvaras”, josta laulaja Kimmo Jankkari kertoo seuraavaa:

”Sieluvaras vetää takaisin tukahdutettujen tunteiden valtakuntaan, jossa epätoivo, viha ja kostonnälkä asuvat. Valtasuhteet saattavat kuitenkin kääntyä ja kuningas joutua astumaan alas valtaistuimeltaan. Kun kuljettavana on enää yksi tie, ovat vaihtoehdot vähäiset. Kappale kiteyttää Pedon synty -albumin tarinan, joka metamorfoosin kautta päättyy valtaapitävän entiteetin tuhoon.”

PEDON SYNTY -BIISILISTA
1. Pedon synty
2. Kolmas
3. Kipupiste
4. Sieluvaras
5. Häpeäpaalu
6. Kuoleman morsian
7. Pelin henki
8. Taudinkantaja
9. Päätös

Deep Waters & Dark Skies Tourilla Kuoleman Galleria, Mustan Kuun Lapset sekä ruotsalainen Wormwood nähdään elävänä seuraavilla paikkakunnilla:

30.3. Lutakko, Jyväskylä
31.3. Olympia, Tampere
1.4.  On the Rocks, Helsinki

Linkit:
https://www.kuolemangalleria.net/
https://www.facebook.com/KuolemanGalleria/
https://www.instagram.com/kuolemangalleria/

 


Lähde: Metal Asylum Promotions
Kuva: Susanna Raitamaa

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.