Turbonegro-tribuutti The Sailormen palaa lavoille yli kymmenen vuoden tauon jälkeen – “Teemme tämän rahasta!”

Kuva: Pauli Juppi
MAINOS:Tiedote 7.6.2024

The Sailormen tekee paluun musiikkiskeneen yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Norjalaisen Turbonegron musiikkia tributoiva suomalaisyhtye on valmis valloittamaan estradit uudelleen, tuoden mukanaan vankan annoksen energiaa ja deathpunk-henkeä.

Yhtyeen mukaan pääsyynä paluuseen on rahastus, sillä pitkä tauko ja kallis elämäntyyli ovat verottaneet merimiesten matkakassaa. Kymmenen vuoden aikana miljoonat ja luksusjahdit ovat vaihtuneet päivätöihin ja jättivelkoihin.

“Olemme kaivanneet takaisin lavoille ja odotamme innolla keikkailua, denimin pauketta ja ennen kaikkea pankkitilin kartuttamista”, sanoo yhtyeen laulaja Alpha Pete. “Toivomme pääsevämme esiintymään isolla rahalla mahdollisimman monessa paikassa, oli kyse sitten festivaaleista, klubeista tai vaikka hautajaisista. Rahaa vastaan me tunnetusti teemme mitä vaan,” yhtye komppaa.

The Sailormen kunnioittaa legendaarisen Hank von Helveten aikakautta Turbonegron riveissä.

“Emoyhtye Turbonegro on viettänyt harmillista hiljaiseloa viime vuosina, joten nyt on hyvä paikka tulla paikkaamaan tätä saumaa ja markkinarakoa”, kitaristi Jack Russell kertoo. 

Kokoonpanoon kuuluu sama kuusikko, kuin yhtyeen jätettyä estradit. The Sailormen -yhtyessä ovat mukana laulaja Alpha Pete, kitaristit Jack Russell, Weezel ja Sam of Finland, basisti Mick Fucker sekä rumpali Mr. A-Hole.

The Sailormen perustettiin vuonna 2004 ja se saavutti nopeasti suosion suomalaisessa rock-yhteisössä. Yhtye keikkaili ahkerasti ja saavutti jopa kulttimaineen. Kokoonpano on lopettanut ennenkin toimintansa, mutta on tehnyt aina paluun sopivan tarjouksen tullessa pöytään.

Yhtyeen paluukeikka järjestetään heti, kun sellainen tarjotaan.

Katso yhtyeen video ensimmäisistä treeneistä soittamassa Turbonegro-klassikon “Denim Demon”:

The Sailormen on:

  • Alpha Pete – laulu
  • Jack Russell – kitara
  • Weezel – kitara
  • Sam of Finland – kitara
  • Mick Fucker – basso
  • Mr. A-Hole – rummut

 

Yhtyeen linkit:

Lähde: The Sailormen