HYPS:n jalkapallojoukkue P08 ”Rising Force” kiitti sponsoriaan Sabatonia omilla pelipaidoilla

0
849
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Uutisoimme alkuvuodesta kuinka Suomen metallisin jalkapallojoukkue HYPS P08 ”Rising Force” sai sponsorikseen ruotsalaisen Sabatonin. Poikien pelit ovat kentällä olleet esimerkillisiä ja paidoissa näkyvät sponsorien nimet ovat saaneet aikaan keskustelua sekä kunnioitusta pikkufutareita kohtaan. Sabatonin lisäksi joukkueen sponsoreina toimivat mm. Yngwie Malmsteen, Bandmill, Paitamylly sekä Metalliluola.

Joukkueen valmentaja Pete Alanderilla oli viimein mahdollisuus kiittää ruotsalaisyhtyettä yhteistyöstä HYPS P08 omilla pelipaidoilla. Paidat luovutettiin tänään Helsingissä, Tuska Open Air Metal Festivaalilla.

“Sabaton on joukkueellemme mitä täydellisin tukija. Bändin biisit kertovat taistelusta, lujasta luonteesta ja periksiantamattomuudesta. Koko joukkueemme on täynnä tällaisia pelaajia, joista olemme todella ylpeitä jokaisessa pelissä”, –Pete Alander

Hyvinkään Palloseura on perustettu vuonna 1947 ja juhlii vuoden 2017 aikana 70-vuotista toimintaansa. Sen edustusjoukkue pelaa Kolmosen Uudenmaan lohkoa ja HyPS on rekisteröityjen pelaajien määrällä mitattuna Suomen neljänneksi suurin jalkapalloseura.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here