Dead by April julkaisi uuden singlen “My Light”

Dreamlike-albumin ilmestyminen viivästyy hieman. Levy julkaistaan 7. heinäkuuta 2023.

Kuva: Sofia Douska

Tiedote 5.5.2023

Kolmen viikon kiertueen Englannissa ja Keski-Euroopassa aloittanut Dead by April julkaisi 5. toukokuuta uuden biisin. Single “My Light” on kolmas lohkaisu heinäkuussa ilmestyvältä albumilta Dreamlike.

Myös Dreamlike-pitkäsoiton piti alun perin ilmestyä 5.5., mutta ruotsalaisyhtyeen korkeat laatuvaatimukset johtivat parin kuukauden viiveeseen: Dead by Aprilin noin 15-vuotisen historian laadukkain ja laajakatseisin levy on kaupoissa 7. heinäkuuta.

– Albumi on samanaikaisesti paluu Dead by Aprilin soundin juurille vuoteen 2009 ja osoitus yhtyeen halusta kehittyä kaikilla osa-alueilla. Olemme työskennelleet todella pitkään ja tarkasti Dreamlike-albumin kanssa ja voimme luvata, ettet tule pettymään siihen, yhtyeen biisintekijä, tuottaja ja kitaristi Pontus Hjelm kertoo.

Ennen albumia on luvassa vielä yksi singlelohkaisu. Perjantaina 16. kesäkuuta Dead by April soittaa vuoden 2023 ainoan Suomen-keikkansa Tampereen Tuhdimmat Tahdit -festareilla.

Reilu kiertue maahamme on suunnitteilla alkuvuodeksi 2024, jolloin ruotsalainen moderni metalcore tulee saavuttamaan Suomen keikkalavat hyvinkin laajasti.

Kuuntele My Light tästä:

Spotify:
https://open.spotify.com/track/1p2NZRtAhMVfdgJamzM3RC

www.facebook.com/deadbyapril

Lähde: Nem Agency Oy
Kuva: Sofia Douska

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.