Itä-vantaalainen Petrolbreath on julkaissut uuden EP:n ”Spread Your Wings And Die”

Kuva: Jani Juusela
MAINOS:Tiedote 22.3.2024

Itä-vantaalaisen voimatirio Petrolbreathin tankki on täynnä ja moottori käy kuumana; ”Spread Your Wings And Die” EP on tiivis ja monipuolinen kattaus bändin tinkimättömästä tyylistä, joka iskee tajuntaan kuin tavarajuna. Tämä neljän kappaleen julkaisu pitää sisällään kaksi aiemmin julkaistua sinkkua ”You’re With The Band” ja ”Carnal Rivals”. EP jatkaa näiden kappaleiden asettamalla linjalla nyrkit ilmassa heiluenja jalka tukevasti kaasulla.EP:ltä löytyy aiemmin julkaistujen sinkkujen lisäksi raskaasti groovaava ”Going Down In Flames” ja maanisesti tamppaava ”Hydrophobic”.Ei muuta kuin nahkarotsi niskaan ja baanalle! See you on the road!

Petrolbreathin muodostavat: Joni Tammenpää – Laulu ja basso, Ville Panhelainen – Kitarat ja Lassi Huotari – Rummut. Raskasta rockia soittava yhtye on ottanut vaikutteita useista kyseisen genren bändeistä kuten esimerkiksi MotörheadClutch ja The Hives.

Bändi on ollut aktiivisena keikkarintamalla vuodesta 2019 ja nauhoitettuaan muutamia omakustanne demoja bändi julkaisi ensisinkkunsa Lucifer’s Wings 2021 digitaalisilla alustoilla. Biisi herätti mukavasti mielenkiintoa Etelä-Amerikkaa myöten ja pääsikin useille genren soittolistoille ympäri maailmaa!

https://www.facebook.com/Petrolbreathband


Lähde: Inverse