Espoon heavyrock-helmi Sixgun Renegades julkaisi kolmannen albuminsa

Kuva: Just Visual

Tiedote 14.8.2023

Espoolainen hard rock-jyrä Sixgun Renegades on julkaissut kolmannen albuminsa “Fuel For Life”. Maailmanlaajuisen viruspandemian ja lock downien syövereistä syntyneeltä albumilta on kuultavissa henkilökohtaista, rohkeaa ja vahvaa ulosantia sekä uudenlaista syvyyttä. Albumi on omistettu kaikille, jotka eivät luovuttaneet, vaan taistelivat kulttuurin arvostuksen puolesta.

Kuuntele albumi musiikkipalveluissa: https://fanlink.to/sgr

Nelihenkinen Sixgun Renegades ponnistaa pääkaupunkiseudulta Espoo-Helsinki-akselilta. Vuonna 2008 perustettu yhyte on imenyt vaikutteensa stadionrockin kivijaloilta; Thin Lizzy, Van Halen, Judas Priest, Whitesnake sekä Peer Günt etunenässä. Vuosien kova työ, tinkimätön asenne ja palava rakkaus musiikkia kohtaan nivoutuu yhteen tulevalla kolmannella albumilla ja bändin oma soundi pääsee upeasti oikeuksiinsa. Vahvat riffit, nopeat kitarasoolot ja jylhät laulumelodiat ovat yhä vahvemmin läsnä yhtyeen musiikissa. Tulevalla albumilla yhtyeen soitto on nivoutunut vielä tiukemmin yhteen, taiteellinen visio näkyy kirkkaana horisontissa ja biisit soivat parempana kuin koskaan. On aika painaa kaasu pohjaan ja nauttia kyydistä.

“Fuel for Life on tähänastisen uramme vahvin ja ehein kokonaisuus niin biisien kuin tuotannonkin osalta. Alusta asti oli selvää, että lähtisimme hakemaan hiukan valtavirrasta poikkeavaa, raaempaa soundia. Viruspandemian johdosta äkillisesti kasvanut vapaa-aika käytettiin treenikämpällä yhdessä biisejä kirjoittaen ja sovittaen niin, että ne varmasti toimivat parhaalla tavalla myös livenä. Suurella itseluottamuksella voidaan todeta, että yhdessä soittamisen riemu ja taika kuuluu albumin kappaleita kuunneltaessa jokaista nuottia myöten. Kappaleiden sanoituksissa käsittelemme aiheita niin kansakuntamme suurista ongelmista, sodan kauheuksista, rauhasta ja rakkaudesta, sekä elämän suurista tunteista.” -Niko Räty

1. And Thus Be Free
2. The Frontline
3. Brand New Day
4. Fuel for Life
5. Death Race
6. Keep Hangin’ On
7. Rock the Night Away
8. Torn Apart
9. Turn It Up

https://www.sixgunrenegades.com/
https://www.facebook.com/SGRband/


Kuva: Just Visual
Lähde: V.R Label Finland

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.