Moderni metalcore-tulokas Crest astui uuteen aikaan – “Stigma”-single ja -video vapauttavat kuulijan dark tropic -maailmallaan

Promokuva: Kristian Tilander
MAINOS:Tiedote 16.11.2023

Uraansa määrätietoisesti rakentanut ja esimerkiksi Emergenza-kuvioista tuttu turkulainen Crest julkaisee tänään Stigma-singlensä, joka samalla esittelee yhtyeen uuden laulajan Jessica Salmen. Sulavasti modernin metalcoren saralla operoiva yhtye on viimeisen vuoden aikana luonut itsensä uudelleen, ja nyt on aika kuulla mitä biisitehtaalla on saatu aikaiseksi.

“Stigma kertoo menneisyyden peloista ja virheistä, jotka suurimmalla osalla meistä seuraavat läpi elämän, sekä siitä taakasta mitä saatamme kantaa vuosia harteillamme. Milloin osaamme päästää menneisyydestä irti ja tehdä sen päätöksen, että me elämme nyt”, Jessica Salmi muistuttaa.

Stigman rouheat riffit, tarkkaan harkitut biisirakenteet ja isoissa kertosäkeissä loistavat monipuoliset laulumelodiat on maustettu ripauksella groovaavaa djentiä. Samalla julkaistava musiikkivideo puolestaan näyttää sen mistä Crestissä on visuaalisesti kyse, ja bändi itse luonnehtiikin tyyliään sanaparilla “dark tropic”.

“Musiikkivideo tehtiin Kristian Tilanderin kanssa. Kuvaukset hoituivat kahdessa päivässä ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen! Meillä oli selkeä visio tematiikasta, värimaailmasta ja kokonaiskuvasta jonka uskomme sopivan kappaleeseen”, rumpali Eepi Karppinen toteaa.

Crest suuntaa pian myös keikoille, joiden tiedot päivittyvät yhtyeen sosiaaliseen mediaan.

Instagram | Tiktok | Facebook | Spotify | Youtube


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Promokuva: Kristian Tilander