„77“ hyppäsi nyrkkeilykehään – kehätuomarina Antti Reini

MAINOS:

Tiedote 15.9.2023

„77“ julkaisi tsemppipunkrallin Nyrkit pystyy maanrakoon painetuille ihmisille. Pyyhettä ei kannata heittää kehään, vaan biisi kannustaa nousemaan ylös ja nostamaan vain rimaa.

“Kun veto on loppu ja luovuttaminen houkuttelee, katotaas hei niitä käsiä, niillähän on tehty jo vaikka mitä! Jos ei itse kykene, nyrkit pystyy”, bändin laulaja-kitaristi Heko Keskellä veistelee.

Biisistä julkaistulla videolla bändi esiintyy kehässä Tuusulan Nyrkkeilyseuran salilla. Hiki lentää ja vaikka kaadutaan kanveesiin, kehätuomarina toimiva Antti Reini ei suostu laskemaan kymmeneen.

”Videossa Keravan Kehärääkit ja Töölön Lyödyt nousevat kehään arvattavin tuloksin”, Heko kertoo leveästi hymyillen.

Seiskaseiska-punkrockin hengessä „77“ julistaa vain tekevänsä asioita sen kummemmin miettimättä. Bändi julkaisee biisejä ja videoita sitä tahtia kuin niitä syntyy eikä julkaisustrategioita mietitä.

” „77“:n toimintaperiaate on vuodelta 1977: sen kun tekee vaan! Idea tulee, soitetaan salille, saadaan sali. Soitetaan näyttelijälle, se tulee juosten. Julkaistaan ja aloitetaan seuraava hanke: olisiko taas animaation aika?”, Heko kertoo.

Nyrkit pystyy on „77“:n neljäs julkaisu – aiemmin päivänvalon ovat nähneet singlet Mä en enää kättele diktaattoreita ja Kaadun sekä Nousin EP.

Nyrkit pystyy -video YouTubessa.
Nyrkit pystyy Spotifyssa ja Apple Musicissa.

„77”:n kokoonpano:
Heko Keskellä – laulu, kitara (Ne Luumäet, Rehtorit)
Mela –kitara, laulu (Pelle Miljoona, Refresments, Mental Market yms.)
Stindy – basso, laulu (Mopot, Rehtorit, Usher Boys ja Cheemoes)
Kaide – rummut (Ne Luumäet, Rehtorit, Pojat)

Facebook | YouTube


Lähde: PressHopper