For The Imperium- ja April-keulamies Hakim Hietikko on soolona Kimpatrik

Kuvakaappaus
MAINOS:

Tiedote 16.11.2023

Muun muassa For The Imperium- ja April-yhtyeiden keulilla myös kansainvälistä uraa tehnyt upea metallivokalisti Hakim Hietikko on avannut musiikillisella tiellään uuden polun. Soolouransa Kimpatrik-nimellä aloittaneen miehen ensimmäinen single Bombardien on nyt julkaistu, ja Kimpatrik-projekti onkin vapauttanut miehen täysin uudella tavalla.

“Jokunen vuosi meni ja mietin, mitä helvettiä teen seuraavaksi. Olen aina soittanut eri bändeissä ja jakanut upeita hetkiä bändin jäsenten kanssa ja tällä hetkellä olen ilman bändiä, eikä ketään näytä kiinnostavan ottaa vanhaa, lihavaa ja kaljua laulajaa bändiinsä. Joten, mitä teen?”, hän muistelee.

PIkku hiljaa uuden suunnan idea alkoi ottaa muotonsa ja tunne omasta soolourasta tuntua entistä mukavammalta ajatukselta. Tuon oivalluksen riemukkuus näkyy myös Bombardien-singlen kanssa samalla julkaistavalla musiikkivideolla, jossa Kimpatrik vapauttaa itsensä luontoon – kirjaimellisesti.

“Jatkoin musiikin tekemistä, kokeilua ja pään seinään hakkaamista viimeisten aivosolujen häviämiseen asti. Kunnes tajusin, että monien tehtyjen kappaleiden joukosta löytyi jotain, mistä olen aina tykänyt. Se voi kiteyttää yhdellä sanalla: ROCK!”, Kimpatrik sanoo.

Bombardien on ensimmäinen single miehen tulevalta sooloalbumilta, jota on työstetty kaikessa hiljaisuudessa. Myös uusi artistinimi myös syntyi suhteellisen kivuttomasti – onhan Hakimin toinen nimi Patrik.

Nyt kuultavalla biisillä on mukana myös Kimpatrikin vanhoja bändikavereita. Bombardienin kitaraosuuksista huolehtivat Ville Suorsa ja Samuli Relander, rummuissa on Tuomas Rauhala, koskettimissa Panu Rauhala, bassossa Jaakko Roiha ja taustalauluissa on jazz-piireistä tunnettu Susanna Eronen. Koko tulevan levyn kokoonpano löytyy Kimpatrikin nettisivuilta.

INSTAGRAM | FACEBOOK | WEBSITE


Lähde: Ginger Vine Management & PR