MetalliluolaToimitus & info
Laaja-alaista näkökulmaa sekä tarkastelua raskaampaan musiikkiin ja sen ilmiöihin

Metalliluola on riippumaton metallimedia, joka tarjoaa laaja-alaista näkökulmaa sekä tarkastelua raskaampaan musiikkiin ja sen ilmiöihin. Sivuiltamme löytyvät levy- sekä EP-arviot, haastattelut, keikkaraportit kuvineen sekä metallimaailman uutiset ja monipuoliset artikkelit.

Olemme yksi Suomen suurimmista metallimedioista, joka tavoittaa päivittäin tuhansia metallifaneja. Sosiaalisen median kanavillamme on yli 25 000 seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan. Keskitymme toiminnassamme vain ja ainoastaan oikeaan asiaan.

PÄÄTOIMITTAJA

Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.

Toimittajat:

Toimittaja

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

Toimittaja

Vankasti kasarihevin, AOR:n ja ns. classic rockin suuntaan kumartava oululainen vanhempi herrasmies. Elämä pyörii pitkälti perheen, musahommien, siviilityön ja kuntoilun ympärillä. Harrastuksiin kuuluu elokuvat, englannin valioliiga, lukeminen, sekä hyvä ruoka ja juoma.

Toimittaja

Ei oppinut hallitsemaan mitään soitinta, joten tyytyy kirjoittamisen ohella valokuvaamaan niitä, jotka tämän taidon omaavat. Vapaa-aikaa rytmittävät matkailu, kilpauinti ja black metal. Edellämainittujen lisäksi kiinnostunut eläimistä (ei siinä mielessä).

Toimittaja

Möröistä blues rockiin ja punkkiin seikkaileva nörtähtävä kameranainen. Jos en ole keikalla, niin olen todennäköisesti puuhaamassa hevosen kanssa, pelaamassa tai lukemassa Terry Pratchettia tai Jane Austenia muutama kissa sylissä.

Toimittaja

Tulisieluinen ja mustaverinen Savon Nosferatu, joka imee elinvoimansa raskaasta musiikista, hard rockista black metalliin. Musiikin ohella ajankäyttöä ohjaavat työ, perhe, lasten harrastukset, kuntosali, kalastus, jääkiekkohuliganismi sekä leffat ja tv-sarjat.

Toimittaja

Hieman jo oululaistunut hämeenlinnan kasvatti. Musiikkiskaala kohtuu leveällä, mutta black metal herättää suurimmat tuntemukset. Vapaa-aika kuluu kolmen kääpiön, keikkojen ja musiikin parissa.

Toimittaja

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-

Toimittaja

Eniten kolisee klassinen metalli, kovarokki ja punk, mutta lopulta kysymys ei ole polvista, tyylilajeista vaan palleista (pallit ≠ mikään sukupuolesta riippuva/roikkuva; kovin huuto; nopein soitto). Harrastukset: musisointi ja kirjoittaminen. Kotona pienet kaksoset, vaimo ja maailman paras koira.

Toimittaja

Lappeenrannasta kotoisin oleva, nykyinen siilinjärveläinen, joka on hengittänyt ja syönyt metallimusiikkia 20 vuoden ajan. Tutustuminen "alaan" tapahtui perinteisen heavy metalin myötä ja myöhemmin musiikkimaku onkin laajentunut runsaasti metallin saralla. Elämääni runsasta lisäväriä musiikin lisäksi tuovat perhe, sekä jonkinasteinen urheiluhulluus.

Toimittaja

Savonlinnaislähtöinen videovirtuoosi, jonka tehtävä on tuottaa rautaista sisältöä Metalliluolalle. Sydäntä lähimpänä sinfoninen metalli ja hard rock. Pieniä poikkeuksiakin löytyy.

Toimittaja

Musiikkidiggari jolle maistuu niin kosminen dub reggae kuin kiukkuinen black metal ja kaikkea siltä väliltä. Huumorintajuinen oman elämänsä kuningas, jolla on jyrkkiä mielipiteitä musiikista sekä ulkomusiikillisista seikoista. Harrastuksiin kuuluu englanninkielinen improvisaatiokomedia, itsensä kehittäminen sekä Seinfeld -tv-sarjan palvominen.

Avustavat toimittajat:

Avustava toimittaja

Lähes soittotaidoton basisti pääkaupunkiseudulta. Raskaamman musiikin soratiellä 2000-luvun alusta lähtien, lähimpänä sydäntä black-, death-, folk- ja doom metal. Tehtävinä (lähinnä) levy- ja keikka-arviot.

Avustava toimittaja

Metallikulttuurin suurkuluttaja. Minulle toimivat monet eri metalligenret sekä osin myös punk ja rock. Parhaalta kuitenkin maistuu death metalin sisältämät elementit. Asun niin sanotusti kaukana kaikesta, eli lähimpään keikkapaikkaan Oulun Hevimestaan minulla on yli kuuden tunnin ajomatka.

Avustava toimittaja

Perinteisen raskaan rockin ja melodisen metallin ystävä. Livekeikkojen ja (vinyyli)levymusiikin suurkuluttaja. Musiikin ohella vapaa-aikaan kuuluvat viskiharrastus ja frisbeegolf. Kamera on mukana keikalla kuin keikalla.

Avustava toimittaja

Intohimoinen livekeikoilla kävijä ja fyysisen musiikin raskaan sarjan keräilijä. Hifistä hullaantunut ja albumien teknisestä toteutuksesta kiinnostunut seikkailija, jonka sydän sykkii eniten Nightwishille, mutta tarkassa seurannassa on hard rockin ja perinteisen hevin monipuolinen maailma 70-luvun Black Sabbathista aina 2000-luvun sinfonisen metallin aaltoon asti kaikkine orkestereineen. Vapaa-ajalla ohjelmaan kuuluu frisbeegolf, jos radoille vain keikoilta ennättää.

Avustava toimittaja

Kipinä raskaampaa musiikkia kohtaan syttyi jo vaahtosammuttimen kokoisena 80-luvulla enon levykokoelmaa selaillessa. Number Of The Beastin kaltaiset kansikuvat iskostuivat lähtemättömästi nuoren miehenalun verkkokalvoille. Siitä asti on metallisempi musiikki ollut iso osa elämää. Ja vaikka olen kaikkiruokainen, on raskaampi ja synkempi ulosanti lähimpänä sydäntä.

Avustava toimittaja

Rockin tekijä, kuluttaja ja toimittaja. Päämajana Oulu. Erikoisalaa classic rock/metal, punk rock. Vaikuttaa yhtyeissä ja erikseen. Motto: "time wounds all heels"

Avustava toimittaja

Järvenpään Robin Hood, sijoittaa rahansa pienempien bändien fyysisiin levyihin. Genre suhteellisen laaja, aina rockista death metalliin. Parhaiten uppoaa perinteinen metalli tarttuvien melodioiden kera. Vapaa-aika ja harrastukset jotka ovat hyvinkin rajalliset kuluvat pääsääntöisesti mökillä kaikenlaiseen puuhasteluun, kalastuksesta puiden pilkkomiseen. Parasta mitä on: Kesäyöt, olut ja Heavy Metal! 🤘

Avustava toimittaja

Reilu nelikymppinen tyylikkäästi harmaantuva herra, joka soittelee huonosti bassoa huvikseen ja heittelee ulkoilmassa muovisia kiekkoja koreihin. Ei ihan taivaan lahja maailmalle, mutta hyvä yritys kuitenkin. Ensikosketus raskaampaan musiikkiin tuli noin nelivuotiaana Twisted Sisterin ja Iron Maidenin sävelien muodossa, ja siitä se ajatus sitten lähti. Viime aikoina addiktoitunut vahvasti sushin popsimiseen. Haaveena on maailman valtius, jotta voisi kieltää keinotekoiset makeutusaineet ja suomi-räpin.

Avustava toimittaja

Harvinainen autoton espoolainen, kuuntelee musiikkia melko laidasta laitaan, mutta melodinen metalli, vaihtoehtometalli sekä raskaampi rock kolahtavat eniten. Keräilee käytettyjä jääkiekkopaitoja ja viettää suuren osan talvesta jäähallissa. Myös jenkkifutis osuu ja uppoaa.

Avustava toimittaja

Raskaamman musiikin aktiivinen kuluttaja. Rumpujen soitto on seurannut mukana kesästä 1985 asti ja bänditouhuissa on vaikutettu mm. entisen AC/DC-vokalisti Dave Evansin Finnish Badasses-yhtyeessä. Vapaa-aikaan kuuluvat kalastus, koirat ja lukeminen.

Avustava toimittaja

Uutiset ja tiedotteet.

Avustava toimittaja

Avustava toimittaja

Amatööriradiojournalisti, kahvin ja melodeathin suurkuluttaja.

Avustava toimittaja

Oluen ja ajanhaaskaamisen ohella parhaiten kurkusta uppoaa black ja folk metal mutta olen avoin myös monille muille genreille. Vittu Fuck Ass.

Muu toimitusväki:

Harri Metsäjoki: Olutblogi

Sofia Douska: Valokuvaus

Peter Saari: Valokuvaus

Reelika Järvekülg: Valokuvaus

Teemu Kuosmanen: Kannatusjäsen ja satunnainen toimija

Tony Paldanius: Valokuvaus

Yhteistyö ja markkinointi:

Mainosta Metalliluolassa ja tavoita tuhansia raskaan musiikin ystäviä. Tutustu alta eri vaihtoehtoihin:

Mediakortti

Yhteystiedot:

Bändit

Jos haluat levysi, ep:si tai demosi arvioitavaksi niin ota yhteyttä metalliluola@metalliluola.fi

Otamme vastaan vain fyysisiä kopioita. Youtube, Spotify yms. streamauspalveluihin perustuvia julkaisuja emme arvioi. Täyspitkien levyjen arvosteluasteikko on 4-10, demojen ja minijulkaisujen 0-5. Levy-yhtiöiden, promootio- sekä jakeluyritysten kanssa sovimme aina erikseen toimintatavoista. Pidätämme oikeuden olla arvioimatta meille lähetettyjä julkaisuja. Emme erikseen ilmoita, mikäli toimitus päättää jättää tekemättä arvion. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä toimitukseen.

Bändinne haastattelu Metalliluolaan: Klikkaa tästä.

Vinkkejä onnistuneen mediatiedotteen tekemiseen. Klikkaa tästä.

Yritykset, yhteisöt

Mainostaminen Metalliluola.fi-sivuilla tai kaikki muu yhteistyö, laita viestiä metalliluola@metalliluola.fi tai päätoimittajallemme ville@metalliluola.fi

Tutustu myös Mediakorttiimme: https://mainonta.metalliluola.fi/

Palautetta toiminnastamme ja uutisvinkit

Jos haluat antaa palautetta toiminnastamme tai antaa uutisvinkin laita sähköpostia: metalliluola@metalliluola.fi

Palautetta nettisivuiltamme

Jos haluat kommentoida tai kehittää nettisivustoamme, niin laita viestiä pete@metalliluola.fi

Rekrytointi

Rekrytointi-ilmoituksemme julkaistaan aina sivustollamme ja Facebookissa. Voit halutessasi jättää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen metalliluola@metalliluola.fi Sivustomme toimii vapaaehtoistoiminnalla emmekä pysty maksamaan palkkaa.