perjantai, syyskuu 18, 2020

MetalliluolaToimitus & info
Laaja-alaista näkökulmaa sekä tarkastelua raskaampaan musiikkiin ja sen ilmiöihin

Metalliluola on riippumaton metallimedia, joka tarjoaa laaja-alaista näkökulmaa sekä tarkastelua raskaampaan musiikkiin ja sen ilmiöihin. Sivuiltamme löytyvät levy- sekä EP-arviot, haastattelut, keikkaraportit kuvineen sekä metallimaailman uutiset ja monipuoliset artikkelit.

Olemme yksi Suomen suurimmista metallimedioista, joka tavoittaa päivittäin tuhansia metallifaneja. Sosiaalisen median kanavillamme on yli 25 000 seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan. Keskitymme toiminnassamme vain ja ainoastaan oikeaan asiaan.

PÄÄTOIMITTAJA

Ville Krannila
Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.

TOIMITUS:

Toimittaja

Pete Alander
Heavyn moniottelija. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja visuaalista ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita ja haastatteluja. Valokuvaaminen kuuluu myös repertuaariin. Ja olut. Ja Martti Servo.

Toimittaja

Ilkka Järvenpää
Vankasti kasarihevin, AOR:n ja ns. classic rockin suuntaan kumartava oululainen vanhempi herrasmies. Elämä pyörii pitkälti perheen, musahommien, siviilityön ja kuntoilun ympärillä. Harrastuksiin kuuluu elokuvat, englannin valioliiga, lukeminen, sekä hyvä ruoka ja juoma.

Toimittaja

Markus Salmela
Ei oppinut hallitsemaan mitään soitinta, joten tyytyy kirjoittamisen ohella valokuvaamaan niitä, jotka tämän taidon omaavat. Vapaa-aikaa rytmittävät matkailu, kilpauinti ja black metal. Edellämainittujen lisäksi kiinnostunut eläimistä (ei siinä mielessä).

Toimittaja

Raisa Krogerus
Möröistä blues rockiin ja punkkiin seikkaileva nörtähtävä kameranainen. Jos en ole keikalla, niin olen todennäköisesti puuhaamassa hevosen kanssa, pelaamassa tai lukemassa Terry Pratchettia tai Jane Austenia muutama kissa sylissä.

Toimittaja

Juha Ojanperä
Metallimusiikkiin tutustuin jo pikkupoikana ja siitä lähtien metalli on ollut tärkeä osa elämääni. Kaikenlaista tulee kuunneltua Nightwishistä Cannibal Corpseen. Erityisesti thrash-, death-, black-, folk-, pakana-, ja industrial metal ovat lähellä sydäntäni. Metallin lisäksi harrastan myös tähtitiedettä ja filmivalokuvausta.

Toimittaja

Tomi Väänänen
Tulisieluinen ja mustaverinen Savon Nosferatu, joka imee elinvoimansa raskaasta musiikista, hard rockista black metalliin. Musiikin ohella ajankäyttöä ohjaavat työ, perhe, lasten harrastukset, kuntosali, kalastus, jääkiekkohuliganismi sekä leffat ja tv-sarjat.

Toimittaja

Juha Karvonen
Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-

Toimittaja

Miikka Merikoski
Eniten kolisee klassinen metalli, kovarokki ja punk, mutta lopulta kysymys ei ole polvista, tyylilajeista vaan palleista (pallit ≠ mikään sukupuolesta riippuva/roikkuva; kovin huuto; nopein soitto). Harrastukset: musisointi ja kirjoittaminen. Kotona pienet kaksoset, vaimo ja maailman paras koira.

Toimittaja

Jarno Saarinen
Hieman jo oululaistunut hämeenlinnan kasvatti. Musiikkiskaala kohtuu leveällä, mutta black metal herättää suurimmat tuntemukset. Vapaa-aika kuluu kolmen kääpiön, keikkojen ja musiikin parissa.

Toimittaja

Miika Manninen
Lappeenrannasta kotoisin oleva, nykyinen siilinjärveläinen, joka on hengittänyt ja syönyt metallimusiikkia 20 vuoden ajan. Tutustuminen "alaan" tapahtui perinteisen heavy metalin myötä ja myöhemmin musiikkimaku onkin laajentunut runsaasti metallin saralla. Elämääni runsasta lisäväriä musiikin lisäksi tuovat perhe, sekä jonkinasteinen urheiluhulluus.

Toimittaja

Avustava toimittaja

Aki Halonen
Lähes soittotaidoton basisti pääkaupunkiseudulta. Raskaamman musiikin soratiellä 2000-luvun alusta lähtien, lähimpänä sydäntä black-, death-, folk- ja doom metal. Tehtävinä (lähinnä) levy- ja keikka-arviot.

Avustava toimittaja

Janne Lesonen
Musiikkidiggari jolle maistuu niin kosminen dub reggae kuin kiukkuinen black metal ja kaikkea siltä väliltä. Huumorintajuinen oman elämänsä kuningas, jolla on jyrkkiä mielipiteitä musiikista sekä ulkomusiikillisista seikoista. Harrastuksiin kuuluu englanninkielinen improvisaatiokomedia, itsensä kehittäminen sekä Seinfeld -tv-sarjan palvominen.

Avustava toimittaja

Hannu Juutilainen
Perinteisen raskaan rockin ja melodisen metallin ystävä. Livekeikkojen ja (vinyyli)levymusiikin suurkuluttaja. Musiikin ohella vapaa-aikaan kuuluvat viskiharrastus ja frisbeegolf. Kamera on mukana keikalla kuin keikalla.

Avustava toimittaja

Iisakki Anttila
Ole 21-vuotias opiskelija jonka elämäntyyli pitää sisällään levyjen keräilyä, keikoilla käyntiä, bändihommia ja monia muita musiikin harjoittamiseen liittyviä asioita. Residenssi Vaasassa valmistumiseen asti, mutta kotoisin Jurvasta. Avoin monelle eri musiikin alalajille mutta pääosin uppoa Black, Folk, ja Death metal.

Avustava toimittaja

Kimi Huttunen
Metallikulttuurin suurkuluttaja. Minulle toimivat monet eri metalligenret sekä osin myös punk ja rock. Parhaalta kuitenkin maistuu death metalin sisältämät elementit. Asun niin sanotusti kaukana kaikesta, eli lähimpään keikkapaikkaan Oulun Hevimestaan minulla on yli kuuden tunnin ajomatka.

Avustava toimittaja

Avatar
Laulaja-kitaristi ja audionarkkari Oulusta. Kotoisin musiikillinen raskaan musiikin kenttä classic rockin, punk rockin ja vintage metalin kulmaus, joskin levylautasella spinnaa kaikenlaista Abbasta Aerosmithiin, Bowiesta Bathoryyn ja Dylanista doomiin. Bänditaustaa löytyy ja Oulussa häärään kaikenlaista rockiin ja elävään musiikkiin liittyvää; isännöin jameja, vedän musavisaa ja kantelen kaiuttimia ja yritän pitäytyä seksin, särvinten ja sähäkän musiikin äärellä. Motto: "What would Turbonegro do?"

Avustava toimittaja

Jussi Krannila
Järvenpään Robin Hood, sijoittaa rahansa pienempien bändien fyysisiin levyihin. Genre suhteellisen laaja, aina rockista death metalliin. Parhaiten uppoaa perinteinen metalli tarttuvien melodioiden kera. Vapaa-aika ja harrastukset jotka ovat hyvinkin rajalliset kuluvat pääsääntöisesti mökillä kaikenlaiseen puuhasteluun, kalastuksesta puiden pilkkomiseen. Parasta mitä on: Kesäyöt, olut ja Heavy Metal! 🤘

Avustava toimittaja

Marko Klingberg
Kipinä raskaampaa musiikkia kohtaan syttyi jo vaahtosammuttimen kokoisena 80-luvulla enon levykokoelmaa selaillessa. Number Of The Beastin kaltaiset kansikuvat iskostuivat lähtemättömästi nuoren miehenalun verkkokalvoille. Siitä asti on metallisempi musiikki ollut iso osa elämää. Ja vaikka olen kaikkiruokainen, on raskaampi ja synkempi ulosanti lähimpänä sydäntä.

Avustava toimittaja

Marko Leppinen
Harvinainen autoton espoolainen, kuuntelee musiikkia melko laidasta laitaan, mutta melodinen metalli, vaihtoehtometalli sekä raskaampi rock kolahtavat eniten. Keräilee käytettyjä jääkiekkopaitoja ja viettää suuren osan talvesta jäähallissa. Myös jenkkifutis osuu ja uppoaa.

Avustava toimittaja

Tomi Nousiainen-Gunnar
Raskaamman musiikin aktiivinen kuluttaja. Rumpujen soitto on seurannut mukana kesästä 1985 asti ja bänditouhuissa on vaikutettu mm. entisen AC/DC-vokalisti Dave Evansin Finnish Badasses-yhtyeessä. Vapaa-aikaan kuuluvat kalastus, koirat ja lukeminen.

Avustava toimittaja

Muu toimitusväki:

Harri Metsäjoki: Olutblogi

Peter Saari: Valokuvaus

Reelika Järvekülg: Valokuvaus

Riku Juutilainen: Keikkaraportit

Teemu Kuosmanen: Kannatusjäsen ja satunnainen toimija

Yhteistyö ja markkinointi:

Mainosta Metalliluolassa ja tavoita tuhansia raskaan musiikin ystäviä. Tutustu alta eri vaihtoehtoihin:

Mediakortti

Yhteystiedot:

Bändit

Jos haluat levysi, ep:si tai demosi arvioitavaksi niin ota yhteyttä metalliluola@metalliluola.fi

Otamme vastaan ensisijaisesti vain fyysisiä kopioita (CD-formaatti). Sähköisesti ladattavat levyt ja muut formaatit sopimuksen mukaan. Youtube, Spotify yms streamauspalveluihin perustuvia julkaisuja emme arvioi.Jos haluat yhtyeesi Metallliluolan haastateltavaksi, niin ota yhteyttä.Täyspitkien levyjen arvosteluasteikko on 4-10, demojen ja minijulkaisujen 0-5. Levy-yhtiöiden, promootio- sekä jakeluyritysten kanssa sovimme aina erikseen toimintatavoista. Pidätämme oikeuden olla arvioimatta meille lähetettyjä julkaisuja. Emme erikseen ilmoita, mikäli toimitus päättää jättää tekemättä arvion. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä toimitukseen.

Yritykset, yhteisöt

Mainostaminen Metalliluola.fi-sivuilla tai kaikki muu yhteistyö, laita viestiä metalliluola@metalliluola.fi tai päätoimittajallemme ville@metalliluola.fi

Palautetta toiminnastamme ja uutisvinkit

Jos haluat antaa palautetta toiminnastamme tai antaa uutisvinkin laita sähköpostia: metalliluola@metalliluola.fi

Palautetta nettisivuiltamme

Jos haluat kommentoida tai kehittää nettisivustoamme, niin laita viestiä pete@metalliluola.fi

Rekrytointi

Rekrytointi-ilmoituksemme julkaistaan aina sivustollamme ja Facebookissa. Voit halutessasi jättää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen metalliluola@metalliluola.fi Sivustomme toimii vapaaehtoistoiminnalla emmekä pysty maksamaan palkkaa.