lauantai, 4 huhtikuun, 2020

Metalliluola on riippumaton metallimedia, joka tarjoaa laaja-alaista näkökulmaa sekä tarkastelua raskaampaan musiikkiin ja sen ilmiöihin. Sivuiltamme löytyvät levy- sekä EP-arviot, haastattelut, keikkaraportit kuvineen sekä metallimaailman uutiset ja monipuoliset artikkelit. Olemme yksi Suomen suurimmista metallimedioista, joka tavoittaa päivittäin tuhansia metallifaneja. Facebook-sivuillamme on tällä hetkellä 21 000 seuraajaa ja Instagram-seuraajien määrä kasvaa jatkuvasti. Keskitymme toiminnassamme vain ja ainoastaan oikeaan asiaan.

Ota yhteyttä!

PÄÄTOIMITTAJAT

Ville Krannila
Hevimaailmassa vaellettu jo 1980-luvulta. Monipuolisen metallimusiikkiin syventymisen, perheen sekä työn ohella ajan vievät kolme koota; kirjoittaminen, koulutus ja kuntoilu.

TOIMITTAJAT:

Ilkka Järvenpää
Vankasti kasarihevin, AOR:n ja ns. classic rockin suuntaan kumartava oululainen vanhempi herrasmies. Elämä pyörii pitkälti perheen, musahommien, siviilityön ja kuntoilun ympärillä. Harrastuksiin kuuluu elokuvat, englannin valioliiga, lukeminen, sekä hyvä ruoka ja juoma.
Pete Alander
Heavyn moniottelija. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja visuaalista ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita ja haastatteluja. Valokuvaaminen kuuluu myös repertuaariin. Ja olut. Ja Martti Servo.
Markus Salmela
Ei oppinut hallitsemaan mitään soitinta, joten tyytyy kirjoittamisen ohella valokuvaamaan niitä, jotka tämän taidon omaavat. Vapaa-aikaa rytmittävät matkailu, kilpauinti ja black metal. Edellämainittujen lisäksi kiinnostunut eläimistä (ei siinä mielessä).
Raisa Krogerus
Möröistä blues rockiin ja punkkiin seikkaileva nörtähtävä kameranainen. Jos en ole keikalla, niin olen todennäköisesti puuhaamassa hevosen kanssa, pelaamassa tai lukemassa Terry Pratchettia tai Jane Austenia muutama kissa sylissä.
Teemu Kuosmanen
40 ja plus vanhan liiton metallimies Kajaanista. Musiikkimaku juminut metallin osalta perinneheviin ja stadionkertseihin, mutta vanhemmiten korvaa alkanut miellyttää myös muunlainen musiikki. Pääasia, että kuulostaa hyvältä niin kuin esimerkiksi Popeda ja E-Type. Perheenisän velvollisuuksien lisäksi aikaa vievät kitaransoitto bänditouhuineen sekä intohimoinen suhde maailman kovimpaan metallibändiin ja maailman kovimpaan jalkapallojoukkueeseen. Scream for me Liverpool!
Tomi Väänänen
Tulisieluinen ja mustaverinen Savon Nosferatu, joka imee elinvoimansa raskaasta musiikista, hard rockista black metalliin. Musiikin ohella ajankäyttöä ohjaavat työ, perhe, lasten harrastukset, kuntosali, kalastus, jääkiekkohuliganismi sekä leffat ja tv-sarjat.
Tore Pedersen
Uhanalainen puolinorjalainen joka tavataan vain Mikkelin pimeimmissä metsissä täydenkuun aikaan. Näköhavaintoja saatu jopa kuntosalilla ja jääkiekkokaukalossa. Rodulle ominainen käyttäytyminen on veriperintönä saadun blackmetallin palvonta sekä erilaiset vereen ja kaaliin liittyvät rituaalimenot.
Miikka Merikoski
Eniten kolisee klassinen metalli, kovarokki ja punk, mutta lopulta kysymys ei ole polvista, tyylilajeista vaan palleista (pallit ≠ mikään sukupuolesta riippuva/roikkuva; kovin huuto; nopein soitto). Harrastukset: musisointi ja kirjoittaminen. Kotona pienet kaksoset, vaimo ja maailman paras koira.
Miika Manninen
Lappeenrannasta kotoisin oleva, nykyinen siilinjärveläinen, joka on hengittänyt ja syönyt metallimusiikkia 20 vuoden ajan. Tutustuminen "alaan" tapahtui perinteisen heavy metalin myötä ja myöhemmin musiikkimaku onkin laajentunut runsaasti metallin saralla. Elämääni runsasta lisäväriä musiikin lisäksi tuovat perhe, sekä jonkinasteinen urheiluhulluus.
Jarno Saarinen
Hieman jo oululaistunut hämeenlinnan kasvatti. Musiikkiskaala kohtuu leveällä, mutta black metal herättää suurimmat tuntemukset. Vapaa-aika kuluu kolmen kääpiön, keikkojen ja musiikin parissa.

Avustavat toimittajat:

Marko Leppinen, Jussi Krannila, Tomi Nousiainen-Gunnar, Toni Hirvonen, Marko Klingberg, Juha Karvonen, Aleksi Hurme, Riku Juutilainen, Kirsi Lätti, Jouko Posio (valokuvaaja, keikkakuvia.net), Hannu Juutilainen (valokuvaaja, blogi), Peter Saari (valokuvaaja, ig_photographer_finland) Harri Metsäjoki (olutarviot & raportit, blogi), Reelika Järvekülg (valokuvausharjoittelija).

Webmaster, grafiikka:

Mainosta ja markkinoi Metalliluolassa

Lataa mediakortti

Osta Metalliluolan tuotteita verkkokaupastamme

Siirry verkkokauppaan

 

 

 

Jos haluat levysi, ep:si tai demosi arvioitavaksi niin ota yhteyttä metalliluola@metalliluola.fi

Otamme vastaan ensisijaisesti vain fyysisiä kopioita. Youtube, Spotify yms streamauspalveluihin perustuvia julkaisuja emme arvioi. Täyspitkien levyjen arvosteluasteikko on 4-10, demojen ja minijulkaisujen 0-5. Levy-yhtiöiden, promootio- sekä jakeluyritysten kanssa sovimme aina erikseen toimintatavoista. Pidätämme oikeuden olla arvioimatta meille lähetettyjä julkaisuja. Emme erikseen ilmoita, mikäli toimitus päättää jättää tekemättä arvion. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä toimitukseen.