Jyväskyläläinen metalliyhtye Terromania allekirjoitti levytyssopimuksen kalifornialaisen Ripple Musicin kanssa

Kuva: Valtteri Lahikainen

Tiedote 6.9.2023

Jyväskylässä vuonna 2018 perustettu Terromania on solminut levytyssopimuksen Yhdysvaltalaisen Ripple Music levy-yhtiön kanssa. Tulevan debyyttialbumin “Nyctophobic” ensimmäinen single “Disturbingly Beautiful” on nyt kuunneltavissa kaikissa striimauspalveluissa.

Kuuntele single musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/terromania-disturbinglybeautiful

Musiikkivideon on kuvannut Eero Vehniäinen ja editoinut One Morning LeftinDirtin ja Blind Channelin kanssa aktiivisesti työskennellyt André Rodriguez.

Biisi syntyi alunperin laulaja Julius Silvennoisen laulumelodioista. Biisinkirjoitussessiossa Julius antoi ideansa näytille kitaristi Antti Saariselle ja biisi alkoi muodostua. “Eihän siinä mennyt kuin tunti, kun perusrakenne oli koossa ja todettiin biisissä olevan potentiaalia jatkotoimiin”, kertoo Antti Saarinen. Levy-yhtiölle demoja lähetellessä tulikin ilmi, että he haluavat nimenomaan “Disturbingly Beautifulista” levyn ensimmäisen sinkun. “Siinä ei sen enempi ollut sitten sanottavaa, kun isot herrat siitä niin kovasti tykkäsivät”, vitsailee Julius.

Terromania yhdistelee musiikissaan omien idoliensa kuten LordinGojiranGhostinVan Halenin ja One Morning Leftin soundeja, kuin myös modernin popin ja jazzin elementtejä. Uudessa sinkussa on otettu erityisesti inspiraatiota Lordin mieleenpainuvista kertosäkeistä ja One Morning Leftin voimakkaasta soundista sekä kirkkaasta syntetisaattorin käytöstä.

Biisin on äänittänyt, miksannut, masteroinut ja tuottanut yhtyeen basisti ja kosketinsoittaja Aleks Toppari apunaan laulaja Julius Silvennoinen ja kitaristi Antti Saarinen.

1. The Invitation
2. Distrubingly Beautiful
3. The Pain Makes You Feel Alive
4. Dead & Loved By You
5. Lake Natron
6. Ceremonial Graveyard
7. Demon In The Rain
8. In a Broken Mirror
9. Lovely Nightmare
10. The Desolation Witness
11. Fight the Inner Darkness

Kokoonpano:
Julius Silvennoinen: laulu
Antti Saarinen: kitara & taustalaulu
Jyri Kuntsi: kitara & taustalaulu
Miro Siljamäki: rummut
Aleks Toppari: basso, syntetisaattori & ohjelmointi

https://www.facebook.com/terromaniaband/
https://www.instagram.com/terromaniamusic/
https://open.spotify.com/artist/6aBXqmsShdw1B24amvd7rA
https://www.tiktok.com/@terromaniamusic
https://www.youtube.com/@terromania9616


Kuva: Valtteri Lahikainen
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.