Head First keikalla Lost In Musicissa 29.10.2022

Kuva: Head First
MAINOS:Tiedote 21.9.2022

30 vuoden odotuksen jälkeen viimein debyyttialbuminsa julkaissut Head First nähdään livenä Tampereella Lost In Music -tapahtumassa. Alun perin jopa keulamies Kärtsy Hatakan toisen yhtyeen Waltarin suosiossa peitonnut Head First esiintyy Maanalaisessa torstaina 29. lokakuuta kello 23.

“Hauskaa olla pitkästä aikaa mukana Lost In Musiciss ja tavata pitkien aikojen tuttuja! Maanalaisen katto lentää ilmaan, kun Head First groovaa koko paikan atomeiksi. Jos jorata haluaa torstai-iltana, sinne”, Kärtsy Hatakka lupaa.

Aiemmin tänä vuonna  Stars Of Life-, Sand Castles– ja Alive-singlet julkaissut Head First nostaa nyt esiiny levyltä Shine All the Time -biisin, joka on iloluontoisuudessaan Head Firstin kutsu bileisiin.

Läsnä ovat genrerajoja ravistelevat funk-, groove- ja rock-elementit – kuten koko albumilla:

”Yhdistävänä genrenä toki meidän kaikkien palvoma 80–90-lukujen taitteen funk metal ja erilaiset alternativen alalajit kautta aikain. Voi sanoa, että tylsää hetkeä ei levyn kanssa tule! Tän päivän musamaailmassa voi havaita vähitellen nousevan arvostuksen bändimusaa kohtaan, ja tällä levyllä soittamisen riemu ja kompleksisuus on hyvinkin helposti kuultavissa”, basisti Jesper Anastasiadis luonnehtii.

“Tämä kappale oli yksi päätekijä, joka vakuutti minut uudelleen tarttumaan tähän 30 vuotta vanhaan materiaaliin! Kertsin melodia kun oli soinut päässäni kaikki nämä vuosikymmenet”, Kärtsy lisää.

FACEBOOK

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Head First

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.