Metalliyhtye Ikinä sukeltaa syviin tunteisiin – “Syvämeri” on kolmas single tulevalta albumilta

Raskaalla mutta herkällä kappaleella kuullaan myös Atlas-yhtyeestä tuttua Patrik Nuortevaa.

Kuva: Guilty Visuals
MAINOS:

Tiedote 11.9.2023

Metalliyhtye IKINÄ julkaisi kolmannen singlen lokakuussa ilmestyvältä albumilta. Viimeisimpänä julkaistu ja Soundi-lehdenkin suosittelema Tie on kerännyt orgaanisesti yli 100 000 katselua ääntä käyttäneillä TikTok-videoilla. Seuraavaksi ilmestyvällä Syvämerisinglellä sukelletaan rakkauden tummiin aaltoihin:

“Syvämeri kertoo syvistä tunteista ja mielen kiemuroista – rakkaudesta. Menettämisen pelosta ja äärimmäisestäkin sitoutumisesta. Kappale on raskas, kaunis ja tummuudessa kelluva. Blastbeatiä ja huutoa yhdistettynä hyvinkin suomalaisen perinteiseltä tuntuvaan pop-kertosäkeeseen.

Tähän biisiin tuntui myös luonnolliselta pyytää fiittaajaa tarinan toisen näkökulman kertojaksi. Ollaan soitettu joskus yhteiskeikka Atlaksen kanssa ja arvostetaan niiden meininkiä ja musiikkia tosi paljon. Patrik Nuorteva tuntui ideaalilta valinnalta ja ollaan iloisia siitä, että hän suostui, kun pyydettiin häntä biisille mukaan tuomaan omaa näkemystä.”, yhtye kertoo.

IKINÄ on suomenkielistä modernia metallia soittava yhtye, jonka muodostavat Tuuli Paju ja Katariina Sorsa (laulu), Santeri Paju (rummut) Samuli Suokas (kitara) sekä Aake Lämsä (basso). IKINÄ on julkaissut aikaisemmin kaksi albumia, Samoista soluista (2017) ja Millenniaalin itsehoito-opas epävarmaan aikuisuuteen (2019). Yhtye on esiintynyt omien klubikeikkojen lisäksi mm. Provinssissa ja Nummirockissa sekä lämmittelijänä SoilworkinStam1nan ja Mokoman kiertueilla. IKINÄ julkaisee yhtyeen nimeä kantavan kolmannen pitkäsoittonsa omakustanteisesti 27. lokakuuta. Albumin ennakkokuuntelutilaisuus järjestetään Helsingissä, On The Rocksissa 18. lokakuuta.

IKINÄ syksy 2023
La 28.10. Skenesali, Vantaa
Pe 10.11. On The Rocks, Helsinki (levynjulkaisukeikka)
Pe 8.12. House Of Rock, Kouvola
La 9.12. YO-talo, Tampere
IKINÄ
Instagram | TikTok | Facebook

Lähde: Manage My PR
Kuva: Guilty Visuals