Shiraz Lane julkaisi vuoden 2015 esikois-EP:nsä uudelleen

Lauantaina Helsingin Tiivistämöllä järjestettävä ikärajaton Shiraz Lane & Friends -sisäfestivaali kerää uuden melodisen rockin ystävät yhteen

Kuva: Riku Juutilainen
MAINOS:Tiedote 14.2.2024

Shiraz Lanen vuosi on alkanut julkaisupuolella arkistojen aarteiden parissa; saatiinhan viime viikolla ulos pitkään lopussa olleen Vibration I -EP:n uusi levysatsi, ja tämän viikon perjantaina yhtye julkaisee uudelleen myös alun perin vuonna 2015 julkaistun ja sittemmin fanien kansainvälisesti metsästämäksi cd-levyksi päätyneen Be The Slave Or Be The Change -EP:n.

“Shiraz-tehdas työskentelee täysillä uuden materiaalin kimpussa, mutta on hienoa saada kaksi timanttia menneestä myös taas jengille tarjolle. Uskomme, että kautta aikain ensimmäinen EP on parantunut kuin viini aikojen saatteessa”, bändi muotoilee.

Be The Slave Or Be The Change -EP palaa samalla perjantaina kaikkiin suoratoistopalveluihin.

Shiraz Lane ja Tiivistämö isännöivät tänä lauantaina Helsingin Tiivistämöllä Shiraz Lane & Friends -sisäfestivaalia, jossa ovat mukana myös Block Of Flats, Westway, Afternoon Astronauts sekä Coochilla. Luvassa on uudelle melodiselle rockille pyhitetty ilta, jossa oman sijansa saavat myös akustiset esiintymiset. Tapahtuman aikataulu on myös julkaistu ja katsottavissa täältä.

Tilaa rajoitettuna painoksina saatavilla olevat levyt:
Be The Slave Or Be The Change
Vibration I

WEBSITE | INSTAGRAM | TIKTOK | FACEBOOK | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Riku Juutilainen