Luna Killsin uusi single ”Bullet” tempaa kuulijan elokuva- ja pelimaailman syövereihin

Kuva: Lucy Alienne Visuals

Tiedote 12.8.2022

Alternative-yhtye Luna Kills täräyttää pöytään jälleen vahvaa rock-osaamista. Runsaasti huomiota sekä kotimaan kamaralla että ulkomailla kerännyt kuopiolaisyhtye julkaisi viime vuonna kehutun not to be bitter, but it helps -albuminsa, ja keväällä here for the drama -single keräsi tehosoittoa radiokanavilla ja jatkosingle good guy ponnahti lukuisille Spotify-soittolistoille. Vuoden kolmas single BULLET raapii raskaasti, viettelee keveydellä ja pitää kuulijan tiukasti otteessaan – hieman elokuvamaiseen tyyliin.

”Biisi oli lähtökohtaisesti jo demossa soundeiltaan ja fiilikseltään kasassa. Ideana oli tehdä ikään kuin pelimusiikkia tai elokuvamusiikkia, joten visiomme oli todella selkeä, sillä vietämme itse erittäin paljon aikaa pelaamisen parissa. Kelattiin, että olisi tosi siistiä kuulla omaa musiikkia sellaisessa kontekstissa”, Luna Killsistä kerrotaan.

Legendaarisen Mick Gordonin DOOM-soundtrack toimi innoittajana biisille, joka syntyi vain yhdessä illassa. Väkevää energiaa pursuavan kappaleen vastapainona toimii synkkä lyriikka, joka pureutuu tunne-elämän kiemuroihin.

”BULLETin lyriikat käsittelevät masennusta ja lähinnä sitä tunnetta, kun tietää itse kiertävänsä samaa ympyrää ja kaatuvansa samoihin ansoihin oman päänsä sisällä, mutta silti ei löydä eikä joskus edes halua löytää tietä ulos”, laulaja Lotta Ruutiainen pohtii.

Bändi on noussut viime aikoina monien huulille myös Come to Latin America -kisan ansiosta. Luna Kills nousi suomalaisen musiikkialan ammattilaisista koostuneen raadin valikoimana 135 kotimaisen yhtyeen joukosta ensin 10 parhaan joukkoon kisaamaan kiertueesta Etelä-Amerikassa. Tämän jälkeen eteläamerikkalainen, noin satapäinen raati nosti finaaliin kolme bändiä, Luna Killsin, NOIRAn ja Where’s My Biblen, joista viimeksi mainittu vei koko kisan voiton. Keikkailua on kuitenkin edessä myös Luna Killsillä, sillä syksy vie yhtyeen Shiraz Lanen lämppärinä kiertämään kotimaata.

Luna Killsin tulevat keikat:

19.8. Tavastia, Helsinki w/ Shiraz Lane and The Cruel Intentions
17.9. Pato Klubi, Kouvola w/ Shiraz Lane and DIRT
30.9. Sawohouse, Kuopio w/ Shiraz Lane and DIRT

BULLET-kappaleen musiikkivideo julkaistaan ensi viikolla.

Luna Kills on:

Lotta Ruutiainen – laulu, kosketinsoittimet
Samuli Paasineva – kitara
Lassi Peltonen – basso
Dennis Hallbäck – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Lucy Alienne Visuals

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.