One Morning Left julkaisi kesän 2024 iskusävelmän – mukana Olli Herman

Kuvakaappaus
MAINOS:Tiedote 6.5.2024

One Morning Left julkaisi kesän 2024 iskusävelmän. “Summerlovin”-singlellä kuullaan vierailevana laulajana Reckless Loven ja Popedan Olli Hermania.

Kotimaisen metalcoren huippunimi One Morning Left menee uudella singlellään ja sen videolla tulevan tulikuuman kesän hehkuvaan ytimeen. Summerlovin-biisillä vierailee Reckless Lovesta ja Popedasta tuttu Olli Herman, joka rockkukkoilee kappaleen todella helteisiin lukemiin.

– Olli ihastui biisiin ensi kuulemalta ja löysi heti sen ytimen. Äänityksissä nauroimme paljon ja testailimme röyhkeästi kaikkia sekoilujuttuja kokonaisuuteen.

– Itse olin biisiä tehdessäni rakastunut korviani myöten Def Leppardiin ja halusin mukaan Hysteria- ja Photograph-biisien henkeä. Kun Olli käytti yliseksikästä kasarilaulusoundiaan glamrockin ja metalcoren yhdistävään kappaleeseen, Summerlovin saavutti kesäfiiliksen enemmän kuin helposti, kitaristi Leevi Luoto hymyilee.

One Morning Left julkaisee viidennen albuminsa Neon Inferno vielä tänä vuonna ja esiintyy syyskuussa Turussa, Tampereella ja Helsingissä yhdessä ruotsalaisen Avianan, tanskalaisen Cabalin ja Atenan kanssa.

– Neon Inferno jatkaa One Morning Leftin avoautokruisailua palmujen alla neonkylttien loisteessa. Auton kulkee metalcorebensalla ja bändi on astetta röyhkeämpi, astetta vaarallisempi, astetta romanttisempi ja tarjoaa tuttua henkeä salpaavaa energiaa, Luoto lupaa.


(video: André Rodriguez Films)

www.onemorningleft.com
www.facebook.com/Onemorningleft

 

Lähde: Nem