Kvelertak Suomeen kahdelle keikalle 10.-11. lokakuuta

Kuva: Raisa Krogerus

Tiedote 11.4.2023

Syksyllä uuden albumin julkaiseva norjalaissekstetti Kvelertak palaa Suomeen kahdelle keikalle 10.-11. lokakuuta. Keikkapaikoiksi ovat valikoituneet Helsingin Kulttuuritalo sekä Tampereen Pakkahuone.

Yhtyeen tuore, Endling-nimeä kantava levy ilmestyy syyskuussa ja tulevalta levyltä saatiin esimakua Krøterveg Te Helvete -videon muodossa. Kvelertakin tavaramerkiksi muodostunut kolmoiskitarahyökkäys, jossa action rock, black metal ja pop-koukut lyövät tutusti kättä, vyöryy nyt kenties moninaisempana kuin koskaan.

Lipunmyynti alkaa pe 14.4.2023 klo 12:00.
TuskaLive ja Grey Beard esittävät:
KVELERTAK – Suomen konsertit

10.10.2023 Helsinki, Kulttuuritalo
Liput alk. 44,50 €
Ikäraja: K-18 | ovet 19.00
Ennakot: Lippu.fi

11.10.2023 Tampere, Tullikamarin Pakkahuone
Liput alk. 44,50 €
Ikäraja: K-18 | ovet 19.00
Ennakot: Tiketti

https://www.kvelertak.com/
https://www.tuska.fi/tuskalive/
https://www.greybeard.fi/


Lähde: TuskaLive
Kuva: Raisa Krogerus

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.