Bob Malmströmin EP “Segla med Satan” julkaistu

Kuva: Jarmo Hänninen
MAINOS:Tiedote 18.11.2022

On vuosi 2022 ja kaikki menee päin helvettiä. Osakemarkkinat sakkaavat, laineet ovat täynnä leväpuuroa ja idässä hullu tyrantti ripuloi kaikkien muroihin. Maailma on kuilun partaalla.

Onneksi maailmassa on myös asioita, jotka eivät muutu. Bob Malmström palaa vapauttamaan borgarcoresta köyhdytettyä kansaa kuuden kappaleen voimin. Pelastus ei ole se mitä kukaan odotti, tai oikeastaan kaipaakaan, mutta kyllä nyt kelpaa lasketella alppien rinteitä heilutellen keskaria köyhille. Imekää Fiat-kurimuksen raiskaamat nurkkakuntalaiset paskaa, nyt rokataan niin, että kultahampaat irtoavat.

Punk on köyhille luusereille. Folk metal on tyhmille luusereille. Bättre folk metal on rikkaille neroille! Hail Satan!

Bob Malmström on porvaricoren perustaja ja suurruhtinas. Bändi perustettiin vuonna 2010 vastareaktiona punkin ummehtuneelle ja vanhentuneelle “systeemi kusee” hengelle. Punkin ei tarvitse kertoa siitä miten köyhä olet, tai miten paljon vihaat systeemiä; se voi myös kertoa elämän kauniista asioista jos ajattelet oikealla tavalla.

Me olemme ylpeitä rahantekijöitä, täällä näyttämässä rahvaalle miten elämästä nautitaan; antaa Dom Perignonin sataa taivaalta, kauniiden naisten kaatua syleihimme, nopeiden autojen kulkea haluamaamme suuntaan ja pörssiheilahteluiden pelata pussiimme.

Bob Malmström on muutos parempaan, muutos terveempään porvarilliseen huomiseen joka hymyilee hymyn ansaitseville. Tehkäämme rahaa! Juhlikaamme! Julistakaamme Bob Malmströmin sanaa!

Bob Malmström on soittanut yli 250 keikkaa Euroopassa, Kiinassa ja Brasiliassa. Diskografia kattaa kolme täyspitkää sekä 4 singleä ja EP:tä. Vuonna 2019 yhtye levyttää Elitbolagetille. Aiemmat levyt ovat tulleet Playground Music Finlandin (2013-2018) ja Spinefarmin (2011-2012) kautta.

Bob Malmström on:
Carolus Aminoff – laulu
Olof Palmén – kitara & taustalaulu
Carl Johan Langenskiöld – basso & taustalaulu
Wilhelm Wahlroos – rummut & taustalaulu

Lähde: Elitbolaget

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.