Everture julkaisi uuden singlen “Ashes of Today”

Promokuva: Tomi Salminen / Tojusa Media
MAINOS:Tiedote 16.6.2023

Vuonna 2015 perustettu kokkolalainen Everture nostaa kytkintä kohti seuraavan albuminsa julkaisua, joka siintää ensi vuoden alkupuolella. Aiemmin tänä vuonna musiikkivideon kanssa julkaistua Evil Eyes -sinkkua seuraava Ashes of Today on toiveikas kappale, joka löytää kultareunuksen synkimmistäkin pilvistä.

”Ashes of Today on biisi, joka kertoo unelmista ja niiden tavoittelusta. Biisi kertoo huonosta lähtötilanteesta, joka voidaan kuitenkin itsensä etsimisen ja unelmien kautta kääntää paremmaksi. Se on toiveikas, määrätietoinen ja voimaannuttava biisi heille, jotka ovat kadottaneet itsensä, mutta haluavat ja uskovat kaiken muuttuvan paremmaksi”, yhtye kommentoi.

Everture saapui rytinällä musiikkikentille vuoden 2021 debyyttilevyllään Emerge, joka nousi heti Suomen virallisen listan sijalle 31. ja keräsi singleillään yhtyeelle huomiota myös isoilla, kansainvälisillä soittolistoilla vieden kuuntelulukemat miljoonan paremmalle puolelle. Music Finlandin vientiartistijalostamoonkin valittu viisihenkinen yhtye tähtää tiukalla ja modernilla soundillaan ulkomaille

Everture on:
Jere Kuokkanen – laulu
Matti Hautakangas – kitara
Oskari Niskala – kitara
Olli Vuoti – rummut
Miko Kylmä – basso

FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Promokuva: Tomi Salminen / Tojusa Media