Block of Flats julkaisi debyyttialbuminsa “No Hope For The Hopeless”

Kuva: Pete Alander
MAINOS:Tiedote 24.11.2023

Vaihtoehtorockin tuore tulokas, porvoolainen Block of Flats, julkaisi tänään pitkään odotetun debyyttialbuminsa, No Hope For The Hopeless. Kuuntele albumi täältä.

”Fiiliksiä nyt julkaisun alla on vaikea kuvailla. Ne liikkuu jotain ylpeyden ja helpotuksen rajamaastosta. Annettiin äänitysten aikana tälle kaikkemme ja me ollaan lopputulokseen todella tyytyväisiä. Me ei päästetty läpi yhtään kompromissia ja seistään levyn jokaisen sekunnin takana“, yhtye tunnelmoi.

No Hope For The Hopeless ei varsinaisesti ole mikään konseptialbumi, vaikka biisejä yhdistää tietynlainen toivottomuus, sen etsiminen ja omien ajatusten purkaminen. Biisit on todella henkilökohtaisia ja on kirjoitettu eletystä elämästä, omista virheistä ja niiden hyväksymisestä. Me toivotaan, että jengi löytää meidän kirjoittamien ajatusten kautta jotain uutta kulmaa tai voimaa omien ongelmien kohtaamiseen.”

Block of Flats, yhdistää musiikissaan tarttuvat pop-koukut, metalliriffit, mielikuvitukselliset sovitukset sekä elektronisen soundin tuottaen tyylikkäästi toteutettua modernia rockia. Yhtye on tunnettu energisistä live-esiintymisistään, joita bändi on ehtinyt ahkeroida runsaasti niin ympäri Suomea kuin ulkomailla.

Block of Flats kirjoitti levytyssopimuksen Ranka Kustannuksen kanssa syksyllä 2022, ja heidän esikoisalbuminsa No Hope For The Hopeless julkaistiin loppuvuodesta 2023. Jo albumin ensimmäinen sinkkulohkaisu, “Feels Like”, sai valtavan huomion mediassa ja kotimaisilla radiokanavilla – se noteerattiin mm. YleX:n yhdeksi vuoden parhaista kotimaisista rock-julkaisuista. Seuraavat sinkkulohkaisut “Black Swan”, “Dead Inside” ja “Lake of Fears” ovat jyllänneet julkaisun jälkeen kansainvälisillä soittolistoilla ja keränneet kuuntelijoita Eurooppaa ja Yhdysvaltoja myöten. Puheet bändin ympärillä kasvavat koko ajan nostaen sen yhdeksi kiinnostavimmista suomalaisen rock-/ ja metalliskenen tulokkaista.
Keikat:

29.12.2023, Kulttuuritalo, Helsinki / w / Lost Society, St. Aurora
30.12.2023, Pakkahuone, Tampere / w / Lost Society, St. Aurora
26.01.2024, Taidetehdas, Porvoo / w /  Deranged day (S/K-18)
30.03.2024, Pub Pikkupässi, Karkkila

Lisäyksiä tulossa.

 


Lähde: Ranka Kustannus
Kuva: Pete Alander