Teknistä death metalia soittava kajaanilainen Ulterror julkaisi toisen singlen tulevalta ensialbumiltaan

Valokuva: Ville Moilanen
MAINOS:Tiedote 14.1.2024

Kajaanilainen mustanpuhuvaa teknistä death metalia soittava Ulterror on julkaissut toisen singlen tulevalta ensialbumiltaan.

Yhtye kertoo kappaleesta:
“Beyond the Blackened Veil of Magellan on eräänlainen hatunnosto teknisen death metalin pioneerien suuntaan. Nopean tempon puolesta se tasapainottaa albumia sujuvasti muiden hitaampien kappaleiden kanssa. Nimensä ja temaattisen sisältönsä kappale saa “Suuren Magellanin pilven” mustista aukoista esitetyistä kosmologian teorioista.” 

Yhtyeen debyyttialbumi “Transcendent Origins” julkaistaan 29.3.2024.

29.3.2024 julkaistavan “Transcendent Origins” -albumin kansikuva

Ulterror on viiden miehen suomalainen blackened death metal -yhtye, joka perustettiin vuonna 2019. Yhtyeen musiikilliset teemat yhdistyvät koukeroisiin riffeihin, voimakkaaseen bassoon, iskevään rumpuihin ja brutaaliin karjuntaan luoden mehukkaan sekoituksen kiehtovaa ja aggressiivista metallimusiikkia. Tekniset osuudet ja kitarasoolot auttavat luomaan mielikuvaa avaruuden äärettömyydestä ja siellä sijaitsevista tuntemattomista asioista. Sanoitukset ovat dystooppisia skenaarioita, esoteerisia ja tuntemattomia kauhuja, maailmaa uhkaavia vaaroja ja pohdintaa ihmisen tajunnasta.

Kuuntele kappale musiikkipalveluista: https://push.fm/fl/ulterror-btbvom

 

Ulterror @ Facebook
https://www.instagram.com/ulterrorband/


Lähde: Inverse

Valokuva: Ville Moilanen