Coventhrallin avaruusooppera lähestyy loppuhuipennustaan – kolmannella sinkulla seikkailuun liittyy palkkasoturijoukko Nova Burst

Kuvitus: Mario Lopez, Layout: Toni Bite

Tiedote 23.8.2023

Coventhrall on julkaissut kolmannen sinkun avaruusoopperalevystään Legacy of Morfuidra. Single kantaa nimeä Nova Burst, jossa usean eri laulajan voimin esitellään samannimisen palkkasoturijoukon neljä jäsentä. Rooleissa laulaa tuttuja hahmoja Suomen hevikentältä, kuten Markku KuikkaAleksi Parviainen ja Christian Palin.
“Nova Burst on kuuluisa, mainetta niittänyt ja monissa liemissä keitetty palkka-armeijan neljän sotilaan yksikkö. Eliittijoukko, joka on lähetetty aina pahimpiin paikkoihin. Jos satut olemaan avaruudessa yksin hädässä ja haluat selvitä hengissä, kutsu Nova Burst apuun. Kovista kovimmat!”, kertoo laulaja ja sanoittaja Sami Ilvonen.
NOVA BURST:
Markku Kuikka: Mace
Aleksi Parviainen: Ghost
Sami Hakala: Drone
Christian Palin: Fire-Bat
Lisäksi biisissä kuullaan vielä Tuomas Nieminen Avatarin roolissa ja Princess Celesteä tulkitsee Tanja Kemppainen.
Kitaristi Toni Bite muistelee urakkaa laulajien kanssa:
”Oli mahtavaa saada näin paljon loistavia laulajia ja tuttuja ystäviä vierailemaan tähän biisiin ja ylipäätään koko levylle. Studiopäivät olivat todella hienoja ja viihdyttäviä, kun laulajia tuli ja meni ja olo oli kuin rautatieasemalla. Meillä oli todella hauskaa ja nauroimme paljon.”
COVENTHRALL:
Sami Ilvonen: laulu
Toni Bite: kitara
Jukka Hoffrén: basso, koskettimet, kitara
Kimmo Korhonen: kitara
Janne Ojala: rummut
Sinkku ja myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä kokopitkä albumi julkaistaan Inverse Recordsin kautta.
Kuuntele sinkku musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/coventhrall-novaburst
Katso lyriikkavideo:
Linkit:

Lähde: Inverse
Kuvitus: Mario Lopez, Layout: Toni Bite

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.