Kerry King palaa Nummirockiin 26 vuoden jälkeen

MAINOS:Tiedote 14.2.2024

Vastikään uuden nipun juhannuksen esiintyjiä julkaissut Nummirock laittaa lisää löylyä kehiin julkaisemalla lauantain pääesiintyjänsä, joka ei esittelyjä kaipaa. Upean juhannuslauantain päättää viimeksi Nummijärven rannalla Slayerin kanssa vuonna 1998 melskannut Kerry King, joka tuo mukanaan myös uunituoreen sooloprojektinsa all stars -bändin: Mukana matkassa ovat vokalisti Mark Osegueda (Death Angel), kitaristi Phil Demmel (ex-Machine Head, Vio-Lence), basisti Kyle Sanders (Hellyeah) sekä rumpali Paul Bostaph (Slayer).

Kerry Kingin soolodebyyttialbumi From Hell I Rise julkaistaan toukokuun 17. päivänä. Tuottajana hääri Josh Wilbur, joka on tehnyt aiemmin ansiokasta työtä muun muassa Megadethin sekä Lamb Of Godin kanssa. Jo nyt albumista on saatu esimakua julkaistulla Idle Hands -singlellä.

“Jos olet koskaan pitänyt Slayeristä missään kohtaa historiassamme, tältä levyltä löytyy sinulle purtavaa, on se sitten klassista punkia, nopeata punkia, thrashia tai silkkaa metallia”, King kertoi taannoisessa tiedotteessaan.

Hän myös toteaa, että uusia biisejä on varastossa puolivalmiina melkoinen nivaska,

“Tämä on se mitä osaan tehdä… musiikkia ja metallia. Se on ollut osa elämääni 40 vuoden ajan, ja en ole todellakaan vielä saanut kaikkea valmiiksi.”

Slayerin laitettua pillit pussiin 2019 Kerry King on työstänyt albumia, jonka julkaisu otti oman aikansa pandemian iskettyä myös musiikkibisnekseen. Hän käytti tuon ajan hyödykseen hiomalla tulevaa albumia, jonka hän näkee jatkumona Slayerin Repentless-levylle – onhan paria tulevan levyn biisiäkin hillottu noista sessioista lähtien.

Kerry King avaa tulevan levyn ja bändin syntytarinoita sekä Slayerin tilannetta laajasti taannoisessa Rolling Stone -lehden haastattelussa. Samalla hän kertoo odottavansa kovasti jo pääsyä tien päälle.

“Sanoin vaimolleni tässä eräänä päivänä, että ‘en ole ollut koskaan kotona neljää ja puolta vuotta, joten olen todella innoissani siitä, että lähden soittamaan’. Ottaa aikaa tottua siihen, mutta kun pääsee lavalle, siitä tulee hauskaa”, Kerry King kertoo.

Nelipäiväinen Nummirock on jo aiemmin julkaissut upean kattauksen tulevan festivaalin esiintyjiä. Tulevassa juhannusjuhlassa esiintyvät aakkosjärjestyksessä:

Blackbraid
Body Count
Crownshift
Deathchain
De La Rocka
Eluveitie
Enemies Everywhere
Horna
Huora
Insomnium
Kallomäki
Kaunis Kuolematon
Kerry King
KYY
Marianas Rest
Mister Misery
Nicole
Party Cannon
Poponjet
Rise of the Northstar
Rytmihäiriö
The Halo Effect
Shade Empire
Shadow of Intent
St. Aurora
Stereo Terror
Suffocation
Suotana
Swansong
Tarot
Thy Art Is Murder
Vaasa Palaa
Warmen
WikiRock

Nummirock julkaisee lisää esiintyjiä kuluvan kevään aikana.

Vielä tämän kuun ajan Nummirockin lippujen hinta pysyy samana, ja maaliskuun alussa ennakkolippujen hinta nousee. Myös päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin 1. maaliskuuta.

Joka vuosi lopppunmyydyt Nummirockin hevimajat tulevat myyntiin myös pian, helmikuun 20. päivänä.

Festivaalin ennakkoliput ovat nyt myynnissä Nummirockin sivuillaTiketissä sekä Lippu.fi-palvelussa.

Nummirock on ikärajaton tapahtuma, jonka suositusikä on 16 vuotta.

Nummirock järjestetään 19.–22.6.2024.

www.nummirock.fi
Facebook
Instagram
Twitter
TikTok
Youtube

Lähde: Ginger Vine Management & PR