Stereo Terror ja Battle Beastin Noora Louhimo julkaisivat singlen “Eternally”

MAINOS:Tiedote 4.4.2024

Vuonna 2022 ensimmäisen All in the Mix -singlensä ja sitä seuranneen Last Night’s Renegade -kappaleensa julkaissut Suomen ehkä jyrkin DJ-duo Stereo Terror on taas uuden musiikin äärellä. Uudella Eternally-singlellä on mukana myös Battle Beastin Noora Louhimo, ja lopputulos on komeaa kuultavaa.

“”Stereo Terrorin jäbät pyysivät mut feattaamaan, ja vaikka olenkin juuri superkiireinen Battle Beastin kiertueiden kanssa, halusin tehdä kalenteriin tilaa kivojen tyyppien kanssa yhdessä tekemiseen. Oli hauskaa heittäytyä jälleen erilaiseen rooliin tässä biisissä ja näyttää myös tämä super girlie -puoli itsestäni kuulijoille”, Louhimo kertoo.

Stereo Terror -kaksikko Saku ja Hulk puolestaan toteavat Nooran laulujen tuoneen biisiin duolta ennenkuulematonta tunteikkuutta: Ehkäpä kasvomaskien ja räävittömyyden alla kytee muutakin kuin loputon disko?

Saku antaa erikoiskiitoksen tuottaja Lauri Hämäläiselle, joka sai raavittua biisistä kunnolla mehut irti ja laittoi sen jytisemään.

“Monestihan meitä mielletään enemmän sinne räävittömämpään suuntaan musiikin puolesta, joten oli ehdottomasti hauskaa luoda hieman ‘herkempää’ veisua.”

Hulk jatkaa:

“Ihan alkuun olin jopa vähän skeptinen biisin suhteen juurikin samasta syystä, mutta onneksi jaksoimme työstää ja painaa biisin loppuun. Kiitos Laurille kärsivällisyydestä!”

Stereo Terrorin aiemmista singlejulkaisuista on tehty lukuisia remixejä, joista ovat vastanneet muiden muassa Proteus ja K-System. Myös tästä kappaleesta on tarkoitus tehdä jossain vaiheessa uusia versioita.

Stereo Terror jatkaa samalla keikkailuaan, ja seuraavan kerran kaksikko nähdään 27. huhtikuuta Turmion Kätilöiden keikan jälkibileissä Rauman Dominossa.

SPOTIFY | FACEBOOK | INSTAGRAM

Lähde: Ginger Vine Management & PR