Stereo Terrorin debyyttisingle on ilmestynyt

Kuva: Tapio "Papa" Wilska

Tiedote 15.6.2022

Stereo Terrorin debyyttisingle ”All In The Mix” tarjoaa läpileikkauksen yhtyeen sekopäisestä menosta. Vuodesta 2016 kansaa kuumilla keikoillaan viihdyttänyt yhtye julkaisee vihdoin ensimmäisen oman biisinsä, jonka musiikkivideo on katsottavissa alta:

Spotify: https://open.spotify.com/track/6b5u2DTnSux6VNCDtZhzOT

Stereo Terror potkii sumeilematta musiikillisia raja-aitoja, eikä bändin linjan määrittely ole helppoa.

”Meidän keikoilla on aina soinut kaikkea diskosta metalliin ja siltä väliltä. Siksi halusimme tarjota läpileikkauksen meidän sekopäisestä menosta ja All In The Mix on juuri sitä”, Saku Solin toteaa.

Kappaleen on tuottanut ja miksannut Lauri Hämäläinen, jolla on parinkymmenen vuoden kokemus sekä soittajana että studiovelhona. ”All In The Mix”:in masterointivaiheessa oli mukana myös toinen pitkän linjan soundiammattilainen: Henkka Niemistö.

Tanakasta biisistä on luvassa remixejä.

”Asiaan iskevät ainakin Proteus, King Satan ja Fear of Domination. Jatkossa uskon, etteivät albumikokonaisuudet ole Stereo Terrorin juttu, vaan panostamme uusiin sinkkuihin ja remixeihin. Mutta se on selvä, että uutta materiaalia tulee, kun vihdoin saimme pelin auki”, Solin kertoo.

”All In The Mix” vastaa huutoon, joka on kaikunut jo vuosia.

”Moni on hämmästellyt, kun meillä ei ole omaa tuotantoa laisinkaan, vaikka ollaan jo kuutisen vuotta tehty keikkaa festareilla, niiden jatkoklubeilla, metalliristeilyillä ja pitkin Suomea eri mestoissa”, Henry “Hulk” Uhlgren miettii.

”Stereo Terror eteni käänteisellä tavalla: kun yleensä ensin julkaistaan materiaalia ja aletaan tekemään, meillä on homma mennyt nurinkurin. Nyt on kuitenkin aika tehdä lisää uutta musiikkia ja kasvattaa meidän bailuja: Stereo Terrorilla on jo show hallussa ja taustavoimat kunnossa, joten seuraavaksi tarjoamme faneille entistä parempaa tavaraa”, Uhlgren lupaa.

Stereo Terror syntyi alun perin yhtyeen intohimosta aikaansaada juhlia. Kyse ei ole yhdestä genrestä tai tyylirajoista, vaan halusta laittaa biitti potkimaan, niin että tunnelma menee katosta läpi.

”Me tehdään tätä faneille, joiden kanssa halutaan olla läsnä. Meidän kuuntelija on kuka tahansa ihminen, joka on valmis päästämään vähän arjesta irti ja haluaa hieman sekopäisyyttä elämäänsä”, Solin pohtii.

Tulevia keikkoja:
24.-25.6 Nummirock Metal Festival
29.-30.10 MeriHelvetti Cruise
5.11. Nordic Metal Cruise

www.facebook.com/StereoTerrorOfficial
www.instagram.com/stereoterror_official


Kuva: Tapio ”Papa” Wilska
Lähde: Markku Makkonen

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.