MAINOS:Kotimaista metallia soittava Irvikuvat vastaili Metalliluolan kysymyspatteristoon. Tutustu yhtyeeseen alla.

Bändin nimi: Irvikuvat
Yhtyeen genre: Suomenkielinen metalli
Ketä yhtyeeseen kuuluu: Pastori Kuri/ laulu ja growl
Rehtori Ruussa/ Puhdas laulu
Mami Ruoska/Puhdas laulu
Jii / kitara
Hasbulla /basso
Professori/soolokitara
Antonio/rummut
Mistä yhtyeenne on kotoisin: Pori
Yhtyeenne esikuvat: Maj Karma
Mokoma
Pantera
The Haunted
Satyricon
Kertokaa yhtyeenne taustatarina: Irvikuvat on perustettu Jiin toimesta jo 2015. Pastori Kuri pyydettiin laulamaan silloin englanniksi vetävään nimettömään bändiin. Kieli muuttui suomeksi ja biisit napakammiksi.Mami Ruoska eksyi bändiin kun tuli tekemään taustalauluja yhtyeen EP:lle.

Hasbulla ja Proffa löytyi kaveripiiristä ja Antonio lopullisesti Harmaalinnan kierrätyskeskuksesta.

Rehtori Ruussa tuli naislauluun mukaan Mamin terveydellisten haasteiden vuoksi.

Minkälaiset tavoitteet yhtyeellänne on: Säännöllinen keikkailu. Päästä kiertueille ja saada levysopimus.
Minkälainen työnjako musiikin tekemisessä on: Jii tekee pohjat kotona ja laittaa demon bändi ryhmään. Sen päälle Pastori tekee sanat ja sovitukset ja yhdessä treeniksellä jammaillaan biisi lopulliseen muotoon.
Millainen kokemus bändinne on livenä ja miksi yhtyeenne keikoille kannattaa tulla: Hikinen. Armoton. Ja hauska. Kovaa musiikkia ja paskaa läppää.
Uusimman levynne nimi: Unen Jäljet Katoaa vol 1 & 2
Avatkaa uuden levynne/julkaisunne taustoja. Mikä on toiminut sen inspiraationa ja miten tuotos on syntynyt: Sanat kertoo pitkälti menetyksestä koska laulajamme Pastori menetti vaimonsa äkillisen sairauden vuoksi.Biisit ovat syntyneet yhteistyönä treeeniksellä. Myös Pastorin 10v tytär Neve oli mukana laulussa muutamissa biiseissä.
Minkä bändin kanssa lähtisitte kaikkein mieluiten kiertämään maailmaa: Pantera , Metallica tai vaikka Rage Against The Machine.
Jos uudelta levyltä/vanhasta tuotannosta pitäisi suositella kahta biisiä, niin mitkä ne olisivat ja miksi: Uusin sinkkumme Tuli Kulje Kanssani kiteyttää koko Irvis kokemuksen. Tymäkkää metallia sanomalla .Unen jäljet katoaa albumilta jos yksi pitää nostaa niin Piilossa Pysyvä voisi olla se. Soundi kehui biisiä peräti mestarilliseksi.
Mikä musiikki kolahtaa yhtyeellenne juuri nyt: Pastori kuuntelee David Bowie, Velvet Underground ja Maj Karma osastoa.Jii kuuntelee mikä tahansa on suosittua.

Hasbulla perustaa vanhaan bläkyyn kuten Proffa. Mami kuuntelee jotain uutta ja ihmeellistä, Rehtori Ruussa kaikkea iskelmästä teknoon. Antonio on yhtyeemme häpeäpilkku, hän fanittaa 5FDP ja Sabaton osastoa. Yäk .

Muita asioita, joita haluatte kertoa yhtyeestänne: Kuusihenkinen bändi jonka ilmaisu ja sanoma on jotain ihan muuta kun nykypäivänä on totuttu kuulemaan.
Minkälaiset terveiset haluatte lähettää lukijoille: Jos vaan suomenkielinen metalli kiinnostaa niin ottakaa Irvikuvat haltuun.Kuunnelkaa biisejämme spotifyssa että saadaan louvoa Hasbullan pidennys leikkaukseen
Linkki yhtyeen kotisivulle: www.irvikuvat.fi
Linkit yhtyeen somekanaville: Facebook

TikTok

Linkki yhtyeen musiikkivideoon: Katso video
Linkit yhtyeen Spotify, Bandcamp tms. kanavalle: Spotify
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.