Renegade Angelin “Jokesters” EP sisältää kaksi uutta videota ja Meat Loaf -coverin

Promokuva Victoria Zaitseva
MAINOS:Tiedote 5.4.2024

Suomalainen melodista heavy metallia soittava Renegade Angel julkaisi uuden EP:n Jokesters 5. huhtikuuta 2024 Inverse Recordsin kautta.

EP:n kunniaksi bändi julkaisi kaksi uutta musiikkivideota:

Aiemmin viime vuonna bändi julkaisi EP:n samannimisen musiikkivideon Jokesters, joka on katsottavissa täällä https://youtu.be/X3X8ugHEEo0

Yhtyeen kokoonpanossa soittaa suomalainen kitaravirtuoosi Samuli Federley soolokitaroissa ja norjalainen power metalin valopilkku Marius Danielsen tuottajan tuolissa. Powerhouse-vokalisti Craig Cairns (tunnettu työstään Inductionin ja Tailgunnerin kanssa) ottaa ohjat käsiinsä, ja lupaa ennennäkemättömän intensiivisen esityksen.

Matka ei vain avaudu, vaan se räjähtää käyntiin aiemmin julkaistun singlen “Jokesters” myötä. Tämä kappale, joka on jo saavuttanut vetovoimaa metalliyhteisössä, antaa pohjan sille, minkä odotamme olevan jännittävä EP-kokemus.

 

Mutta ei siinä vielä kaikki. Renegade Angel nostaa panoksia kahdella upouudella kappaleella. “Soldiers of Misfortune”, joka on voimakastehoinen yhteistyö, jossa laulajatitaanit Eduardo Tavasci ja David Hernandez ovat mukana, lisää Renegade Angelin soundiin uudenlaista intensiteettiä.

EP:n kolmas kappale, uudistettu ja raskaampi versio Meat Loafin klassikosta, syntyy duettona, joka tarjoaa alkuperäisen ylittävän äänellisen iskun. Tämä sinfonisen orkestraation täyttämä cover lupaa olla mahtipontinen ja mukaansatempaava musiikillinen matka.

Valmistaudu melodiseen rynnäkköön, kun Renegade Angel kutsuu sinut mukaansa tälle vangitsevalle matkalle. Seuraa heitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi päivityksiä ja valmistaudu EP:n julkaisuun, joka on valmis kaiverruttamaan nimensä metallihistorian kudokseen.

Jani Pöysä (lauluntekijä) avaa muutoksen merkitystä:

“Vaikka kokoonpano on uudistunut, Renegade Angelin ydin on pysynyt muuttumattomana. Luvassa on musiikillinen seikkailu, joka sisältää tarttuvia riffejä, monumentaalisia kertosäkeitä, mielen räjäyttäviä sooloja ja meille tunnusomaisia harmonioita. Tämä EP sisältää aiempaa tummempia ja raskaampia sävyjä, siirtyen kohti vakavampaa ja syvällisempää tunnelmaa säilyttäen kuitenkin kantavan voimansa. Mukaan on myös otettu vaikutteita hard rockista.”

Samuli Federley, kieli-instrumenttien maestro, lisää:

“Oli huikea kokemus osallistua tähän albumiin. Kappaleet ovat voimakkaat, ja olen tuonut parhaan kitaratyöni mukaan. Yhdistetään voimametallin ystävät ja jaetaan yhdessä tämä musiikillinen matka!”

 


Renegade Angel -Jokesters (EP 2024)
01. Jokesters
02. Soldiers of Misfortune
03. Razor’s Edge (Meat Loaf cover)
04. Jokesters (Alternative Version)
05. Soldiers of Misfortune (Spanish Version)
EP:n kansi: Keith Tarrier

Kokoonpano Jokesters EP-lla:
Craig Cairns – Vocals
Marius Danielsen – Vocals
Eduardo Tavasci – Vocals
David Hernandez – Vocals
Raymond Giron – Vocals
Romina Barba – Vocals
Samuli Federley – Guitar
Jaime Branas – Keyboards
Aleks Dolgy – Bass
Vangelis Moraitis – Drums
Christian Gangeri – Drums
Jani Pöysä – Lyrics & composition

Linkit:
http://www.renegadeangel.fi
https://www.facebook.com/AngelRenega
https://renegadeangelfinland.bandcamp.com
https://www.instagram.com/renegadeangel2020

Lähde: Inverse