My Favourite Nemesis coveroi System Of A Downin kappaletta “Lost In Hollywood”

Kuva: My Favourite Nemesis

Tiedote 11.8.2023

Kotimainen modern metal -yhtye My Favourite Nemesis on julkaissut ensimmäisen cover-kappaleensa, System Of A Downin ’Lost In Hollywood’.

Yhtye kommentoi: “Halusimme coveroida tämän kappaleen, koska System Of A Down on yksi vaikuttajistamme emmekä ole kuulleet kenenkään coveroineen heiltä juuri tätä kappaletta. Pyrimme kunnioittamaan alkuperäisen version elementtejä ja tunnetta, kuitenkin tuoden vahvasti esille MFN:än tunnistettavaa soundia.”

Suomalainen modernia metallia soittava yhtye My Favourite Nemesis on saanut jalansijaa kotimaisessa modernin metallin skenessä. Yli 2 miljoonan streamin ja maailmanlaajuisen huomion myötä yhtye on kiinnitetty yhdysvaltalaiselle Seek & Strike -levy-yhtiölle.

Bändin Intohimoa, groovea, koukuttavia kitarariffejä ja laulumelodioita sisältävä musiikki on laaja-alaista sovituksiltaan niin laulujen kuin instrumenttien osalta, kunnioittaen sekä perinteisen että modernin metallimusiikin elementtejä. Yhtyeen vaikuttava live-performanssi on vakuuttanut yleisön menestyksekkäästi niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. MFN julkaisi toisen pitkäsoittonsa  “Eidolon” maaliskuussa 2023.

Kappaleen voi kuunnella alla:

MFN sosiaalisessa mediassa


Lähde: MFN

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.