RUBU julkaisi uuden EP:n “En voi muuttua enempää”

Kuva: Elina Lindfors
MAINOS:Tiedote 3.3.2024

Helsinkiläinen alternative rock -yhtye RUBU on julkaissut uuden EP:n “En voi muuttua enempää”. EP on nauhoitettu yhtyeen laulajan Sipen toimesta bändin omassa studiossa. EP on tehty old school -otteella ilman turhia tietokone-editointeja ja autotuneja. Kuulijan vastuulle jää päättää onko tämä hyvä vai huono ratkaisu.

Laulaja Sipe kommentoi uutta EP:tä seuraavasti: “EP on Alternative rockia tai grungea tai Suomirockia. Päätä itse mitä sinun mielestä. Ei olla tarkoituksella soitettu nykystandardien mukaan pikkupätkissä kaikkea täysin “oikein”. Kiitokset omasta puolestani Anssi Kipolle, joka tarjoilee ilmaiseksi todella hyviä miksaus- ja nauhoitusvinkkejä. Kommentoi, jos tykkäät tai vihaat.”

RUBU on hyvinkääläislähtöinen yhtye Helsingistä. Yhtyeen toiminta on alkanut 90-luvun lopulla. Aikaisemmat julkaisut tehtiin englanniksi Keken laulamina. Vuonna 2021 Sipe siirtyi mikin varteen ja kieleksi vaihtui Suomi. Jäsenet ovat soittaneet mm. yhtyeissä: Diaz jr. ja Coma Faction (Sipe). Juustopäät, Irina ja Ginger Evil (Keke).

Kansitaide: Keke Lindfors

RUBU on:

  • Sipe Mahoney: laulu, kitarat, ohjelmointi
  • Keke Lindfors: basso

 

Diskografia:

  • En voi muuttua enempää EP2024
  • Tyhjät huoneet EP 2022

Linkit:


Lähde: Rubu