Enigmatic Entrance julkaisi uuden singlen

Tähtivierailijat lauluissa ja rummuissa.

MAINOS:

Oululainen Enigmatic Entrance on julkaissut uusimman singlensä. Tuoreella kappaleella tällä kertaa vierailevat lauluissa Sara Squadrani (Ancient Bards), sekä rummuissa Alex Landenburg (Kamelot, Cyhra). Sanoitusten ja lauluosuuksien kirjoittamisesta ovat vastanneet amerikkalainen Ryan Strain, sekä brasilialainen digiartisti Tullius Heuer. Kansitaide ja lyriikkavideo kappaleelle ovat myös Heuerin käsialaa. Miksauksen ja masteroinnin on toteuttanut itävaltalaistuottaja Norbert Leitner.

Enigmatic Entrance on oululaisen Timo Lehmikankaan itsenäinen musiikkiprojekti, joka julkaisee ja tuottaa hänen tekemäänsä musiikkia yhteistyössä vierailevien muusikoiden kanssa.

Lehmikangas kertaa kappaleen syntyä seuraavasti: “Tähän biisiin halusin ehdottomasti Landenburgin mukaan! Ollaan tehty loistavaa yhteistyötä aiemminkin, ja pakko sanoa, että pidän suuresti Alexin musikaalisuudesta. Taidoista puhumattakaan. Idea Squadranin saamiseksi tälle kappaleelle taisi alunperin tulla Heuerilta. Onneksemme tämä lopulta toteutui Landenburgin suosiollisella avustuksella, koska he sattuivat tuntemaan entuudestaan. Saran ääni on mielestäni poikkeuksellisen hieno, ja etenkin tässä metallimusiikin viitekehyksessä, jossa se ei ehkä ole sieltä tyypillisimmästä päästä. Itse biisiä säveltäessä lähdin hakemaan melodista power metal -kertsiä ympäröitynä Symphony X -vaikutteisella riffittelyllä. Leitnerin miksaus/masterointi on täyttä premiumia omaan korvaani.”

 
Projektin tuotannossa ollaan aiemmin kuultu vierailijoita muun muassa Sonata Arcticasta, Soilworkista, The Aristocratsista, Hakenista, sekä Twilight Forcesta. Lehmikankaan mukaan uutta musiikkia, ja uusia upeita vierailijoita on lupa odottaa tulevaisuudessakin.
 
 
Lyriikkavideo katsottavissa:
 

Lähde: Enigmatic Entrance