Hanging Gardenilta pitkän uran ensimmäinen soittovideo

Kuva: Kalle Pyyhtinen

Tiedote 3.3.2023

Maalauksellista melankolista metallia soittava Hanging Garden on julkaissut kolmannen singlen “The Garden” 24. maaliskuuta ilmestyvältä  nimikkoalbumilta “The Garden”. Oman veikeän lisämausteensa kappaleeseen antaa sen video: “The Garden” on nimittäin vuonna 2004 perustetun ja kahdeksannen albuminsa julkaisuun valmistautuvan yhtyeen historian ensimmäinen soittovideo. Samalla Hanging Garden esittelee uuden jäsenen, kitaristi Kimmo Tukiaisen (mm. The Chant, Diablerie), joka liittyy yhtyeen jo valmiiksi runsaslukuiseen kokoonpanoon. Kaukaa puutarhan ulkopuolelta yhtyeen ei ole tarvinnut uutta jäsentä hakea, sillä Kimmo on tuttu Hanging Gardenin jäsenistön muista kokoonpanoista.

The Garden YouTubessa: https://youtu.be/dztzKUQcwv4

Laulaja Toni Hatakka on kertonut tulevan albumin sisältävän aiempaa enemmän pilkahduksia valosta. Luontoon vahvasti sidoksissa olevan albumin nimen Toni näki unessa, eikä sitä voinut olla käyttämättä. Albumin julkaisusta vastaa Agonia Records.

Katso “The Garden” -albumilta aiemmin julkaistut videot YouTubessa
The Fireside
The Four Winds

The Garden” -single suoratoistopalveluissa
Spotify
Apple Music
iTunes

Ennakkotilaa “The Garden” -albumi
http://hanging-garden.org/

Kokoonpano
Mikko Kolari – kitara
Jussi Hämäläinen – kitara, laulu
Kimmo Tukiainen – kitara
Toni Hatakka – laulu
Riikka Hatakka – laulu
Nino Hynninen – koskettimet
Jussi Kirves – basso
Antti Ruokola – rummut

Hanging Garden
Instagramissa
Facebookissa
Bandcampissa


Lähde: Presshopper
Kuva: Kalle Pyyhtinen

 

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.