Miss Vain julkaisi uuden “Leap of Failed” -singlen

Promokuva: Viljami Kamppinen, editointi: Kasperi Kinnunen

Tiedote 12.4.2023

Tamperelainen Miss Vain julkaisee uuden EP:n Crocus Biflorus myöhemmin tänä vuonna Inverse Recordsin kautta. Tänään puolestaan näki päivänvalon toinen singlelohkaisu Leap of Failed.

Kuuntele Leap of Failed single: https://push.fm/fl/miss-vain-leap

Bändi kommentoi singleä:
Oletko sinä…

Epäonnistunut elämässä?
Lopen kyllästynyt itseesi?
Muutoksen tarpeessa?
Uusi elämäntapa on kuitenkin parhaimmillaankin hyppy tuntemattomaan, eikä menneisyydeltään pääse koskaan kokonaan pakoon… Se hiippailee mielen sopukoissa ja kummittelee yksinäisyyden hämärässä! Jos haluat jatkaa, paina play-painiketta.
Kappale sävellettiin miltei kokonaan vajaassa tunnissa, studiosession yhteydessä.
Yritimme luoda modernin thrash – metalin suuntaan kumartavan kappaleen, joka kuulostaa kuitenkin vain ja ainoastaan Miss Vainilta. Mielestämme onnistuimme siinä varsin mukavasti! 
Leap of Failed on hyvin missvainmainen rymistely, ensimmäisestä iskusta viimeiseen hengenvetoon.

Kuuntele ensimmäinen single All the Same: https://push.fm/fl/missvain-ats

Miss Vain on metallin kurimuksessa luoviva viisihenkinen rock-yhtye Tampereelta, jonka musiikki on sarvia nostattavaa energiaa, tarttuvia melodioita ja höyhenen herkkää tulkintaa.
Yhtye on perustettu kahden henkilön studioprojektina Lempäälässä 2019. Kahden kevyemmän kappaleen julkaisun jälkeen puhalsivat uudet tuulet vuonna 2021, kun vire madaltui ja projekti muodostui kokonaiseksi yhtyeeksi. Tavoitteemme on tarjota viihtyisiä hetkiä musiikin ystäville, niin uusilla äänitteillä, kuin keikkojenkin merkeissä.
Miss Vain – Crocus Biflorus EP
Biisilista:
1. One to Burn
2. All the Same
3. Leap of Failed
4. Song of Solitude
EP:n kansi: Minttu Haveri
Miss Vain – Leap of Failed
Singlen kansi: Minttu Haveri
Kokoonpano:
Mikko Vilkman – laulu
Eetu Halttunen – basso
Kasperi Kinnunen – kitara
Anssi Liikanen – kitara
Sasu Haveri – rummut
Linkit:

Lähde: Inverse
Promokuva: Viljami Kamppinen, editointi: Kasperi Kinnunen

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.