The Solitude julkaisi ensimmäisen singlensä

MAINOS:Tiedote 22.5.2023

Vanhan koulukunnan doom metallia soittava kotimainen The Solitude julkaisi ensimmäisen biisinsä ”Sound Of Absent Life”:

The Solituden kokoonpanon muodostavat Gas Lipstick (kitara) (ex-HIM, Kyyria, Dementia), Janne Parviainen (rummut) (Ensiferum, ex-Waltari),  Ville Pelkonen (ex-Jimsonweed) ja Aleksi Parviainen (laulu) (Malpractice, Soulcage).

The Solitude on nähtävissä debyyttikeikallaan torstaina 25.5. Bar Loosessa Hellsinki Metal Festivalin ensimmäisellä ennakkoklubilla.

Illan muina esiintyjinä nähdään uuden levynsä  -Ghosts- keväällä julkaiseva melodisen death metallin mestari Survivors Zero ja kovassa nosteessa oleva, perinteistä power metallia työstävä Silver Bullet.

https://www.facebook.com/solitudedoomband

https://www.facebook.com/SilverBulletOfficial

https://www.facebook.com/survivorszero

https://www.hellsinkimetalfestival.fi/

http://barloose.com/


Lähde: Bar Lose

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.