Grand Sorceress julkaisi toisen singlensä “Games You Play”

Kuva: Grand Sorceress
MAINOS:

Tiedote 13.5.2022

Tuore Turkulainen Stoner tuttavuus Grand Sorceress julkaisi toisen singlensä “Games You Play”. Sinkku julkaistiin lyriikkavideon kera. Biisi esittelee bändin groovaavampaa puolta ja tarjoilee maukkaita ja tarttuvia rock-koukkuja.
 
Bändin debyyttisingle “River” nostettiin useammalle kansainväliselle Stoner-rock soittolistalle ja bändi toivoo saavansa vielä uutta nostetta seuraavalla singlellään.
 
“Eka biisi lähti maailmalle ihan mukavasti, kun ottaa huomioon ettei oltu tehty edes yhtään keikkaa. “River” oli meiltä sitä raskaamman puoleista jytää, joten tällä kertaa halutaan esitellä bändin toista puolta. Haettiin kalastuskaupasta kassillinen ikävän tarttuvia koukkuja, joita ollaan ripoteltu läpi biisin.” Biisin säveltänyt Jussi kertoo. 
 
Vaikka musiikillisesti “Games you Play” puskeekin eteenpäin edeltäjäänsä rennommalla poljennolla, ei sekään lyyrisesti tarjoilee pelkkää kevättä ja aurinkoa. 
 
“Games you play kertoo siitä kuinka löytää taas itsensä haastavan ihmissuhteen jälkeen, kun näkee vihdoin totuuden kaikkien valheiden lävitse. Sellaista kevyttä aihetta jälleen” Bändin velhotar ja laulaja Pauliina kertoo biisin lyriikasta.
 
Bändi on aktivoitunut myös liverintamalla ja seuraavan kerran orkesteria voi saapua katsomaan Helsingin Bar Looseen 13.7.

Lähde ja kuva: Grand Sorceress

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.