Luna Killsiltä uusi single “we were born to die” – mukana EDM-artisti RANKKA

Yhtye esiintyy kesällä muun muassa Tuskassa

Kuva: Reelika Jarvekülg
MAINOS:Tiedote 2.2.2024

Kotimainen Luna Kills on tehnyt nimeään tunnetuksi vakuuttavana ja kansainvälisen kuuloisena alternative-bändinä, jonka viime vuoden singlet deep cuts ja super sick tavoittivat isoja kuulijakuntia valtakunnallisilla radiokanavilla. Tämä vuosi käynnistetään suoraan Spotifyn Volume Suomi -listalle ponnahtaneella singlejulkaisulla we were born to die, jolla mukana kuullaan ensimmäisen kerran myös vierailevaa artistia.

”We were born to die on kyyninen ja melodramaattinen biisi ihmisten tuhosta omissa käsissään. Tuotannossa haluttiin luoda dystopisen oloinen konemusaan kallistuva soundimaailma, ja inspiraationa oli vahvasti pelimusiikki. Biisiä sovittaessa tuntui, että ei löydetty mitään fiilikseen sopivaa tapaa duunata kappaleeseen eri tasolle vievää c-osaa, ja kappale kaipasi kuitenkin jotain repäisevää. Pohdittiin, että joku feat-artisti olisi hauska idea. EDM-artisti RANKKA oli käynyt meidän keikoilla ja kaikkien mielestä hän teki tosi siistiä musaa, joka sopisi biisissä jo rakennettuun konemusafiilikseen. RANKKA lähti mielellään mukaan ja duunasi biisiin todella siistin dubstep-väliosan,” Luna Killsistä kerrotaan.

Singlen upea kansitaide heijastelee kappaleen kylmiä sanoituksia.

”Lyriikat ovat hyvin nihilistinen otanta ihmiskunnan itsekeskeisyyteen, itsensä tuhoamiseen ja siihen, että vaikka emme vieläkään ymmärrä edes olemassaolomme tarkoitusta, missio tuntuu olevan sen ennenaikaisessa tuhoamisessa.”

Viime vuonna Luna Kills kiersi Suomea muun muassa Lost Societyn, Sonata Arctican ja Bloodred Hourglassin kanssa. Tämän vuoden keikoista yksi on jo julkaistu, ja se on esiintyminen legendaarisella Tuska-festivaalilla sunnuntaina 30.6.

Luna Kills on:

Lotta Ruutiainen – laulu
Samuli Paasineva – kitara
Lassi Peltonen – basso
Dennis Hallbäck – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK | TWITTER | WWW


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Reelika Jarvekülg