Astral Sleepiltä uusi albumi huhtikuussa

MAINOS:

Tiedote 20.1.2023

Astral Sleep julkaisee 21.4.2023 uuden albuminsa “We Are Already Living In The End Of Times” (Saarni Records).

Edellisellä albumillaan ”Astral Doom Musick” (Saarni Records 2020),  Astral Sleep vakiinnutti tarkan genremääritelmänsä levyn nimen mukaiseksi.

Neljännellä albumillaan yhtye jatkaa näissä määreissä kehittymistä, tällä kertaa synkempään ja raskaampaan suuntaan, maagisten ja astraalisten tasojen antaen tilaa realismin ankeudelle.

We Are Already Living In The End Of Times todistaa maailmanloppua sen tapahtuessa ja havainnoi ajatuksia sekä tunteita, joita lopun koittaessa nousee. Miksi näin kävi? Mitä voimme asialle tehdä? Miltä pitäisi tuntua? Tarvitseeko asiasta välittää? Onko sillä edes väliä? Albumi vie kuulijansa matkalle voimakkaiden skenaarioiden läpi täynnä tuhoa, menetystä ja epätoivoa, mutta myös vapautumista, henkilökohtaista ymmärrystä ja eksistentiaalista valaistumista. Uuden albumien jättimäinen äänimaisema kuvastaa maailmanlopun valtavuutta: murskaavat kitarat, jyrisevät rummut ja bassot, utuiset melodiat ja massiiviset laulut vyöryvät vääjäämättömästi kuulijan yli.

Albumin kansitaiteen on luonut Mark Cooper, lahjakas ja arvostettu taiteilija Yhdysvalloista, joka on tullut tunnetuksi äärimmäisen tarkasta ja groteskista scifi/horror-teemaisesta digimaalaustyylistään. Tämä eeppinen teos kuvaa apokalyptistä tapahtumaa, jossa maailman viimeinen keikka on juuri alkamassa.

Albumilla on kuusi kappaletta:

  1. We Are Already Living In The End Of Times
  2. Torment In Existence
  3. Invisible Flesh
  4. The Legacies
  5. Time Is
  6. Status Of The Soul

Astral Sleep linkit:


Lähde: Astral Sleep

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.